Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Îți vaccinezi copilul anti-Covid?

Peste zece zile, în mod oficial, începe în România campania de vaccinare a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. După ce, anul trecut, începând de la 1 august, a fost declanșată și campania de vaccinare a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani. Se întâmplă în România. Din cealaltă parte a planetei, inventatorul tehnologiei ARN mesager ne avertizează că vaccinarea copiilor le va genera acestora daune ireparabile. Și le recomandă tuturor părinților să refuze să-i injecteze pe cei mici. Și noi ce facem?

Robert Wallace Malone este recunoscut drept un savant de renume mondial. Și e considerat inventatorul ARM mesager. Într-o declarație pe care a redactat-o și a prezentat-o pe internet, acesta atrage atenția că această tehnologie poate fi extrem de periculoasă. Că, pentru crearea unor vaccinuri în baza ei, ar fi fost necesare studii pe o durată de minimum cinci ani. Aceste studii nu s-au făcut, pentru că nu a fost timp. Doctor Malone atrage în mod special atenția asupra pericolului vaccinării copiilor. E susține că vaccinul poate provoca schimbări ireversibile și ireparabile în sistemul imunitar al celor mici. Cel mai puternic semnal de alarmă îl trage atunci când vorbește despre consecințele resetării genetice a sistemului imunitar. Este o declarație șoc, pe care o puteți citi și dvs. AICI. Vă prezint cu această ocazie și semnele de întrebare care-l vizează pe acest de om de știință.

În România, începând din 26 ianuarie, toate categoriile de vârstă, mai puțin copiii de sub cinci ani, sunt invitate să se vaccineze de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor Privind Vaccinarea împotriva Covid-19. Dar vaccinarea, slavă Domnului, nu este obligatorie. Cine vrea o face, cine nu, nu. Copiii însă au un discernământ redus. În locul lor, decid părinții. Nu este clar din cele prezentate de faimosul Comitet Național, dacă este suficient acordul unui părinte sau dacă nu care cumva ambii părinți trebuie să-și dea acordul. În ipoteza în care este suficient acordul unui singur părinte, acest lucru poate da naștere la conflicte grave în familie, în situația în care celălalt părinte se declară împotriva vaccinării copilului său.

S-au schimbat și regulile de funcționare a școlilor. Din mers. Din nou, fără o pregătire adecvată. O clasă se închide în ipoteza în care, într-un anumit interval de timp, trei copii se infectează, considerându-se că, în acest scenariu, are loc o contaminare de grup. Și asta se întâmplă indiferent dacă în clasa respectivă învață 25, 5 sau doar 3 copii. Școlile dintr-o localitate se închid în totalitate și trec în online în situația în care nu mai rămân decât 25% paturi dsponibile în secțiile ATI. Despre teste nu știm în continuare nimic.

În schimb, este anunțată această campanie de vaccinare a copiilor, după ce, în urmă cu câteva zile, mai marii statului român, după ce s-au consultat cu „specialiștii”, ne-au comunicat că, odată declanșat valul 5 al pandemiei, vaccinarea nu mai are niciun rost și cu atât mai puțin certificatul verde. Este un talmeș-balmeș instituționalizat, care m-a făcut și mă face în continuare să cred că autoritățile, fără să o spună deschis, urmăresc de fapt contaminarea în masă a românilor cu Omicron, prin intermediul copiilor, pentru a se ajunge în final la o imunizare, tot în masă. Și atunci ce rost mai are vaccinarea? Doar pentru a umfla conturile industriei farma? În acest sens, nu am cum să nu ridic din sprâncene și să mă mir cum de a fost posibil ca, într-un interval atât de scurt, de numai câteva zile, Agenția Europeană a Medicamentelor să „permită” și să „recomande” acest nou vaccin, realizat în „beneficiul” copiilor mici, STS să elaboreze și să ne pună la dispoziție platforma de programare, iar autoritățile să fie cu stocurile la ușă, pentru a începe vaccinarea celor mici din 26 ianuarie. Când s-a mai pomenit oare ca românii să fie atât de bine organizați și coordonați?

Atenție, părinți: înainte să vă injectați copiii, e bine să vă informați temeinic și să nu mai așteptați să fiți informați sau dezinformați exclusiv de către guvernanți.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.