Reteaua Corect

Un alt român campion mondial?

Se desfășoară lângă Saint-Tropez și Monte Carlo, la Cavalaire-sur-Mer o nouă ediție a Campionatului Mondial de Flyboard. Un sport nou, care face furori în întreaga lume. Acest sport al zburătorilor pe apă este consecința uluitoarelor aparate inventate de Franky Zapata.

Și iată că un român, Alexandru Andronescu, care ediția trecută a devenit al optulea cel mai bun din lume, se bate acum pentru un nou titlu. Alături de el este un copil. Sabin Roșca Stănescu. Cu puțin peste 10 ani. Alexandru este antrenorul lui. Iar Sabin nu este doar un simplu suporter. El mâine va participa la o demonstrație cu prilejul lansării unui nou produs inventat de Zapata. Scuterul zburător.

Sunt martor ocular. Vă garantez, competiția este crâncenă.  Sunt concurenți din Rusia absolut redutabili. Din Polonia. Din Italia. O zi întreagă am asistat la un spectacol uluitor de zburători pe apă, la care au participat copii de peste 16 ani într-un concurs la juniorilor, tinere din toată lumea, într-o competiție rezervată lor, așa-numiții veterani, bărbați de peste 30 de ani, iar mâine va fi o adevărată regală a profesioniștilor în acest sport.

Unicul organizator al competiției este Franky Zapata, creatorul acestor mașini zburătoare și a acestui sport și care sponsorizează toate competițiile.

Mă aflu acolo și vă voi ține la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple într-un sport absolut spectaculos, cu totul și cu totul nou și în care iată, românii din nou se dovedesc a fi performanți. Vom publica astăzi și mâine fotografii și filme de la această competiție.

Vă reamintim că luni, începând de la ora 11.30, cel mai tânăr sportiv flyboard din lume, Sabin Roșca Stănescu, se va prezenta telespectatorilor într-o emisiune intitulată eroul zilei, realizată de Antena 3. Un nou prilej de a fi difuzate imagini și filme despre acest uluitor sport.

Flyboard

Campionat Mondial Flyboard

Campionat Mondial Flyboard

4 imagini in galerie

1.

Sabin, fiul lui Sorin Rosca Stanescu, la Campionatul Mondial de Flyboard la numai 10 ani

Publicat in 12 iunie 2018 la 10:18

Flyboardul e un sport extrem mai putin cunoscut si, ca atare, practicat, in România. In alte tari, insa, este in plina ascensiune, chiar daca implica o aparatura destul de complicata la prima vedere, alimentata de la ambarcatiuni specializate. Sportul este foarte spectaculos, precum o dovedesc si imaginile alaturate acestui articol, scrie Ziuanews.ro.

Alex și Sabin, demonstrație de flyboard

Alex și Sabin, demonstrație de flyboard

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.