Reteaua Corect

Startul Campionatelor Europene de la Sevilla

Romania va participa cu sase echipaje la Campionatele Europene de canotaj de la Sevilla, care debuteaza vineri cu faza calificarilor la complexul ''La Cartuja'', informeaza Agerpres.

Sursa imagine: sportrevolution.ro

Presedinta Federatie Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, a declarat, recent, pentru AGERPRES, ca obiectivul sportivilor romani este de a cuceri cat mai multe medalii la aceasta competitie. 

''Obiectivul nostru pentru Campionatele Europene de canotaj de la Sevilla este similar cu cel de la competitiile importante la care am participat si anume sa obtinem cat mai multe medalii cu putinta. Vreau sa va spun ca am mari emotii pentru prezenta noastra la CE de la Sevilla. Motivul este urmatorul. Calendarul competitiilor internationale a fost modificat anul acesta. Pana anul trecut, Campionatele Europene se desfasurau in timpul toamnei. Sportivii aveau la activ intreceri puternice, stiau la ce nivel de pregatire se afla. Dar acum, Campionatele Europene reprezinta prima competitie importanta, nu am avut ocazia sa venim dupa alte concursuri. In alta ordine de idei, ne vom confrunta cu sportivi care s-au pregatit mult timp in apa. La noi, din cauza lipsei banilor nu am putut sa facem o asemenea pregatire pentru Europenele de la Sevilla'', a afirmat Lipa pentru AGERPRES. 

Delegatia tarii noastre a plecat miercuri dimineata spre Spania, cele sase barci avand urmatoarea componenta: dublu rame feminin (Cristina Grigoras, Nicoleta Albu), dublu vasle feminin (Adelina Cojocariu, Ioana Craciun), 4 rame fara carmaci masculin (Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), 4 vasle feminin (Viviana-Iuliana Bejinariu, Laura Oprea, Isabela-Mihaela Solomon, Ioana Vrinceanu), 4 vasle masculin (Ioan Prundeanu, Petru Codau, Marian Moraru, Ionel Strungaru) si 8+1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.