Reteaua Corect

Patru clasări pe podium pentru români la Winterberg

Sportivii români au obţinut patru clasări pe podium, sâmbătă, la Winterberg (Germania), în Cupa Europei şi în Campionatele Europene de bob pentru juniori, potrivit Agerpres, citat de Știripesurse.

În Cupa Europei la bob-4 masculin, Pilotul Mihai Tentea şi împingătorii Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu şi George Iordache s-au clasat pe locul al doilea în etapa a şaptea, cu timpul de 56 sec 55/100, fiind devansaţi de germanii Nico Semmler, Tim Becker, Marvin Paul şi Rupert Schenk (56 sec 15/100).
În etapa a opta, românii au încheiat pe locul al treilea, în 55 sec 92/100, după Germania (Nico Semmler, Tim Becker, Marvin Paul, Rupert Schenk), 55 sec 62/100, şi SUA (Frank Del Duca, Martin Christofferson, Manteo Mitchell, Adrian Adams), 55 sec 78/100.

Rezultatul din etapa a opta a contat şi pentru Europenele de juniori (U26), unde tricolorii au obţinut argintul, devansaţi de germanii Semmler, Becker, Paul, Schenk.

O medalie de bronz a obţinut şi echipajul Georgeta Popescu/Antonia Sârbu la Europenele Under-23, în proba de bob-2 feminin, cu timpul de 59 sec 39/100, fiind devansat de Germania (Diana Filipszki/Sarah Neitz), 59 sec 01/100, şi Austria (Lea Haslwanter/Ina Kannenberg), 59 sec 24/100. Cu acest rezultat româncele au încheiat pe 8 în Cupa Europei şi pe 5 la Europenele de juniori. În alt concurs din Cupa Europei, Popescu şi Sârbu au ocupat locul şase (59 sec 77/100).

Vineri, Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au câştigat aurul la Campionatele Europene pentru juniori în proba de bob-2 masculin.

"A fost o săptămână de vis pentru bobul românesc! Ne bucurăm că am reuşit să avem rezultate excepţionale. Am urcat pe podium la bobul de 4 persoane, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Cu atât mai fericiţi şi împliniţi suntem pentru că am fost pe treapta a doua a podiumului şi am obţinut argintul la categoria Under-26. Am învins echipaje puternice din Germania, Elveţia şi Austria. După o perioadă cu multe competiţii în care am muncit foarte mult, iată că au venit şi aceste reuşite excepţionale!", a declarat antrenorul lotului naţional, Daniel Păcioianu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.