Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Omul Negru al Zilei: Patrick Mouratoglou. Un gigolo lăudăros mascat în antrenor.

Scris de Cozmin Gusa in 19 septembrie 2023 la 12:44, in Sports. 682 vizualizari Intra in discutie Taguriantrenor, omul negru, Patrick Mouratoglou shortlinkhttp://crct.ro/nBVT

Am ajuns și la momentul „Omului Negru al Zilei”, care se numește Patrick Mouratoglou, un gigolo lăudăros mascat în antrenor. Am ales astăzi să vorbesc despre acest Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, de numele căruia se leagă eșecul româncei noastre și previzibila încheiere rușinoasă a carierei acesteia. Pentru cei mai puțin acomodați cu tenisul, marchez aici că marele succes mondial al lui Halep se leagă în primul rând de numele Virginiei Ruzici, fosta noastră mare campioană, ce i-a fost și manager, respectiv de cel al australianului Darren Cahill, ce a antrenat-o timp de șase ani, anii în care Simo a avut marea ascensiune unică în tenisul românesc și poate și mondial.

Acest Mouratoglou, un francez cu origini greco-turce, este un descurcăreț ce a devenit celebru printre sutele de antrenori din circuitul de tenis doar după ce a reușit să intre pe sub pielea Serenei Williams, să-i devină antrenor, apoi, cu acest statut, să domine comentariile televizate despre tenis și jucători, să-și dea cu părerea folosind însă remarci banale sau neavenite care însă erau valorizate strict de relația sa cu Serena. Omul a dus-o bine timp de aproape 10 ani, s-a îmbogățit uriaș din procentul acordat managerierii campioanei americane, a smântânit bine și relația acesteia cu marii sponsori, atrăgându-și sponsorizări de la aceștia pentru academia lui de tenis. A reușit toate acestea folosindu-și atuurile de gigolo, făcând-o dependentă pe campioana de culoare, dar ca femeie, de calitățile sale de bărbat. I-a mers bine așa greco-turcului, Serena avea încă rezultate, scandalurile de dopping nu s-au lipit de ei, deoarece americanca avea protecție și erau avertizați despre aceste controale, iar când au fost prinși, au fost iertați, mă refer la Serena și la Mouratoglou, tocmai pentru că organismul ce decide pedepse este controlat de americani. Dar Serena a îmbătrânit, a venit și momentul retragerii, iar Mouratoglou avea nevoie de o altă campioană și a luat-o de-a gata, cum se spune, pe Simo a noastră, cu care a procedat în mod similar: aceleași suplimente interzise pe care i le-a administrat, i-a îndepărtat în mod similar pe apropiații româncei, de la Virginia Ruzici, la Darren Cahill și la antrenorii români, și a devenit atât de apropiat cu Halep, dar atât de apropiat cu Halep, încât aceasta a și divorțat după un mariaj scurt, dar care era mult așteptat de opinia publică.

Numai că Simona nu e Serena, nu e americancă în primul rând, dar și Serena este posesivă și geloasă. Uite așa Simo a fost controlată la pont, depistată și eliminată. Mouratoglou în urma scandalului a tăcut vinovat, n-a făcut niciun efort public de a-și asuma greșeala dopajului. În schimb, ca să vedeți cum e omul, a reluat relația de apropiere cu Serena Williams, ca un adevărat gigolo, sigur pe atuurile sale, având grijă ca acest lucru să fie marcat public, prin știri de presă. Pentru ca să nu fie prea tare amestecat cu pedeapsa aplicată Simonei, iar afacerile sale să meargă bine în continuare, nu doar că ne-a reamintit că el este de fapt antrenorul Serenei în viața publică, dar, spre enervarea americanilor, și-a asumat-o săptămâna trecută și pe noua campioana de la Flushing Meadows, Coco Gauff, ce-i vizitase academia când avea vreo 10 ani. Stil de mare escroc internațional!

E clar un „Om Negru” acest Mouratoglou, ce arată cinismul și mizeria  din circuitul de tenis, circuit care e salvat doar de comportamentul și talentul unora ca Novak Djokovic, adică cei care sunt suficienți de inteligenți și nu își bat joc de statutul de campioni și simboluri planetare.  Simo a noastră nu a fost la fel, dar despre responsabilitatea ei și a unora din apropierea ei, ca alde Țiriac, vom tot analiza pentru că eșecul e uriaș, iar rușinea e pe măsură. Până atunci, să-l marcăm pe Mouratoglou ca pe un „Om Negru” ce a reușit însă să ne îngroape un simbol național.

(transcrierea pamfletului „Omul Negru al Zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.