Reteaua Corect

Momentul anului în tenis: Wozniacki, scoasă din minţi la meciul cu Niculescu

Monica Niculescu a avut o revenire fabuloasă în primul set al meciului cu Caroline Wozniacki şi, mai mult decât atât, a reuşit s-o scoată din sărite pe daneza lider mondial. La 4-4, după o serie de trei game-uri a româncei, "Caro" a oprit meciul pentru a se certa cu arbitrul de scaun, invocând sunetele scoase de Niculescu în momentul în care loveşte mingea, apoi a făcut un gest pe care mulţi fani l-au considerat nelalocul lui, scrie ProSport, citat de Ziarul Financiar.

Miza foarte mare a meciului care o poate lăsa pe Wozniacki fără statutul de lider mondial şi-a spus cuvântul într-un moment foarte important al primului set. Concentrată, daneza a reuşit să se desprindă rapid la 4-1, a avut minge de dublu break, dar Monica şi-a regăsit ritmul rapid, a pus trei game-uri pe tabelă, iar game-ul al nouălea a venit, după primul punct, cu un moment tensionat.

Deranjată de faptul că Monica strigă prea tare în momentul în care loveşte mingea, "Caro" a oprit jocul după primul punct al game-ului, pierdut, apoi a dat startul unui dialog altfel cu arbitrul de scaun Emmanuel Joseph. Printre lamentări, nemulţumită de faptul că ei nu i s-ar permite sătrige la fel de tare, Wozniacki a făcut un gest rar întâlnit pe terenurile de tenis şi, la un moment dat, a început să imite sunetele Monicăi, dorind să scoată în evidenţă că acestea variază de la o lovitură la alta.

 Nemulţumită de răspunsul lui Emmanuel Joseph, care a considerat că strigătele Monicăi nu sunt exagerate, liderul mondial a jignit-o pe româncă: "Da, desigur, pentru că ea poate câştiga doar enervând lumea!", a spus "Caro", făcând referire atât la modul în care Monica se exteriorizează, cât şi la stilul ei de joc, bazat, în principal, pe enervarea adversarului şi pe obţinerea greşelilor neforţate ale acestuia. "Asta e opinia ta! Dar opinia mea e că ea (n. red - Monica) joacă şi o face regulamentar", a fost replica lui Joseph.

 

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.