Reteaua Corect
Octavian Andronic

La Lisabona Panzerele germane au înfrânt Rezistența franceză

Scris de Octavian Andronic in 25 august 2020 la 10:38, in Sports. 1507 vizualizari Intra in discutie Taguribayern, finala, Lisabona, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nwzl

O finală a finalelor - au apreciat comentarii confruntarea dintre cele mai bune (campioane naționale en titre) reprezentative de club din Europa - ce a pus față în față două concepții de joc și două forme de acțiune, ambele de eficiență remarcabilă, confirmată de parcursul lor în această ediție.

 Au fost, deoparte, francezii (vorba vine, la câți băștinași sunt în echipă) cu câteva valori individuale de excepție, iar de cealaltă parte nemții, cu o echipă în care fiecare vedetă contribuie la funcționarea impecabilă a „motorului” tactic.

 Deși PSG a avut mai multă șansă pe parcurs, depășind cu noroc Sampdoria în ultimul moment, nimeni nu i-a contestat meritul de a juca în finală. În schimb Bayern a avut întreg traseul de excepție, demonstrând că este o veritabilă mașină de goluri aflate la discreția fiecărui echipier.

La Lisabona au fost două reprize cu profil distinct. În prima, PSG s-a dovedit mai periculoasă și mai percutantă prin incursiunile fulgerătoare ale celor trei săgeți ale sale și doar inspirația lui Neuer a împiedicat deschiderea scorului. În cea de a doua, Bayern a pus treptat stăpânire pe joc și și-a asigurat  victoria și trofeul printr-o acțiune desenată parcă pe tabla de demonstrație. Practic, „Rezistența” franceză, bazată pe incursiuni sinucigașe în teritoriul advers ale „sabotorilor” Neymar, Mbappe și Di Maria nu a reușit să se facă față asaltului final al „blindatelor” bavareze care au reușit să mai ocupe odată Parisul.

Și astfel Bayern devine pentru a șasea oară campioana campioanelor Europei, în timp ce PSG este nevoită să mai amâne o dată tentativa de cuantificare în titluri a bănetului pompat în ea de patronul arab.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.