Reteaua Corect

Ion Țiriac, despre descalificarea lui Novak Djokovic

Scris de newsreporter in 10 septembrie 2020 la 11:18, in Sports. 348 vizualizari Intra in discutie Taguridescalificare, ion tiriac, novak djokovic shortlinkhttp://crct.ro/nwDY

US Open și-a pierdut principalul favorit după un incident regretat de liderul mondial, iar Ion Țiriac a comentat în stilu-i propriu eliminarea lui Novak Djokovic de la Flushing Meadows, scrie Hotnews.ro.

Despre lovirea cu mingea a unui arbitru

"Nu e pentru prima oară când un arbitru e lovit de o minge. Cu foarte mulți ani în urmă, un suedez, încă junior (n.r. Stefan Edberg), servește, lovește arbitrul de linie cu mingea, omul cade, se lovește cu capul de pământ și moare.
Djokovic a mai făcut o agresiune a mingii înainte de a lovi arbitra, putea fi pedepsit cu «warning». El, aruncând mingea, lovește o arbitră care nu știu dacă se uita la meci" - Ion Țiriac, pentru gsp.ro.

Djokovic nu trebuia eliminat, US Open nu are un megastar

"Djokovic nu e nici fratele meu, nici cel mai bun prieten al meu, dar e un mare jucător. Nu e idealul meu. Un singur om respect cu căciula în jos, acela e Nadal. Nu numai pentru jucătorul care este Nadal, ci și pentru omul care este.
Nu cred că Djokovic merita să fie eliminat, în special într-un turneu unde ăștia n-au un megastar. E Serena Williams, dar în rest nu e nimeni acolo" - Ion Țiriac.
S-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer?

"Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer. Dar e dificil de crezut că s-ar fi procedat la fel cu numărul unu mondial, cu 20.000 de oameni acolo. Nu a fost o agresiune gravă. Arbitra trebuia să se uite la meci, mingea aia a venit cu 40-50 km/h. Dacă nu te uiți, stai acasă, nu fi arbitru!
Ceea ce e interesant e că un judecător independent (n.r. - supervizorul turneului) spune «gata, s-a terminat!» Terminându-se treaba asta, ei au furat de la US Open cel puțin 30% din valoarea turneului", a completat Ion Țiriac.

Momente incredibile la US Open: Novak Djokovic a fost descalificat de la Grand Slam-ul american în optimi după ce a lovit cu mingea o arbitră de linie.  Gestul a venit imediat după ce sârbul și-a cedat serviciul, iar Pablo Carreno Busta trecuse în avantaj în primul set, scor 6-5.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.