Reteaua Corect

Piturca vrea infiintarea unui club nou la Craiova!

Propunere-soc a managerului general suspendat al Universitatii, Victor Piturca: un nou club la Craiova, dupa modelul FC Barcelona, cu multi actionari, printre care sa se regaseasca si suporterii! Piturca este de parere ca ideea are sanse de reusita, purtand deja negocieri in acest sens cu oameni de afaceri din Craiova si din Bucuresti.

Victor Piturca Victor Piturca
Sursa imagine: romaniantimes.org

"Se poate face fara probleme un club nou la Craiova, in care sa se ia decizii corecte, sa fie al tuturor suporterilor! Sa fie finantata de organele locale, cu toate fostele mari glorii in conducere. Am vorbit cu multi oameni potenti financiar, atat din Craiova, cat si din Bucuresti, care m-au sunat si care isi doresc sa creeze un nou club in Banie. As fi chiar printre promotorii unui astfel de proiect daca asta se doreste, o echipa dupa modelul Barcelonei, in care suporterii sa faca parte din actionariat. Intai sa-mi inchei socotelile cu actualul club si dupa aceea sa vedem", a declarat Piturca la Sport.ro. "Poate voi continua cu suporterii, dar nu cu Mititelu si Universitatea. Dupa tot ce s-a intamplat nu mai pot continua. Cu suporterii s-ar putea, intr-o forma sau alta, in viitorul apropiat. Universitatea Craiova este un capitol inchis. Probabil mi se vor gasi motive. Aceasta suspendare va disparea la inceputul saptamanii, pentru ca este ilegala. Daca vrea sa se desparta de mine, sa o faca legal. Pentru mine, tot ce a facut Mititelu inseamna demitere unilaterala. Trebuie sa urmam calea legii. Contractul meu este unul de munca. Este inregistrat si la FRF", a adaugat Piturca. "Inteleg ca se va angaja un alt antrenor. Este penibil sa mergi si sa nu fii lasat sa intri in cantonament. In perioada care va urma, va plati Mititelu! Insa, vom vedea in viitorul apropiat ce putem face pentru iubitorii fotbalului din Craiova. Mititelu este bogat, are multi bani de primit, 8-10 milioane de euro sunt o bagatela pentru el. Dar realitatea este alta. Ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi venit Piturca in luna august cu o anumita suma de bani? Am fost folosit, mi-am dat seama asta. Cand n-am mai avut bani, uitati cu ce vine Mititelu!", a mai spus Piturca.

1.

Victor Piturca: "Voi avea castig de cauza si la TAS, daca se ajunge acolo!"

Publicat in 13 ianuarie 2011 la 21:00

Managerul Victor Piturca sustine ca nu mai exista nicio cale de impacare intre el si patronul clubului Univeritatea Craiova, Adrian Mititelu. "O sa am castig de cauza si la TAS, daca se va ajunge acolo", sustine Piturca.

2.

Universitatea Craiova va efectua un audit pentru “epoca Mititelu”

Publicat in 13 ianuarie 2011 la 14:50

Clubul din Banie a anuntat efectuarea unui audit financiar pentru perioada 1 iunie 2005 (cand a fost preluat de Adrian Mititelu) - ianuarie 2011, precum si stabilirea cu exactitate a sumelor de bani provenite de la managerul general Victor Piturca.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.