Reteaua Corect

Marius Stan, facut mincinos de viceprimarul Nicusor Ciumacenco!

Viceprimarul orasului Galati, Nicusor Ciumacenco, afirma ca Marius Stan, directorul general al Otelului, minte in ceea ce priveste sumele alocate clubului de la bugetul local! Ciumacenco il acuza pe Stan ca vrea sa-si satisfaca "capriciul" de a candida la primarie!

Marius Stan Marius Stan
Sursa imagine: livenews.ro

"Tin foarte mult la echipa de fotbal Otelul Galati, ma inclin in fata performantelor ei, dar nu pot sa nu remarc modul in care este folosita de Marius Stan: ca arma pentru a-si satisface un capriciu personal, cel de a candida la primaria orasului. Intr-un comunicat de presa postat in data de 24 februarie pe pagina de internet a clubului Otelul, directorul general Marius Stan face o serie de afirmatii total neadevarate fata de fondurile oferite de Primaria Galati echipei de fotbal. In primul rand sustine ca sportului local i s-a alocat aceeasi suma ca si in 2010, lucru absolut fals. Daca in 2010 au fost prevazute 3,415 milioane de lei, in acest an am dat 4,465 milioane de lei pentru sport. Ceea ce inseamna o crestere de 30%, nicidecum aceeasi suma. Un alt neadevar publicat de directorul general al Otelului este ca am acordat clubului «15 miliarde de lei vechi, ca si anul trecut». In primul rand, in 2010 Otelul a beneficiat de 1.925.425 lei, respectiv cu peste 4 miliarde de lei vechi mai mult decat sustine directorul general Marius Stan. In al doilea rand, pentru 2011 s-a stabilit doar suma generala alocata sportului. Otelul va beneficia, cu siguranta, de o finantare consistenta, ca si in anii din urma. Chiar daca pana vineri, 25 februarie, nimeni din conducerea clubului nu a depus dosarul prin care sa solicite vreun ban", se arata intr-un comunicatul semnat de viceprimarul Nicusor Ciumacenco si publicat de Mediafax.
Ciumacenco a mai precizat ca impartirea sumelor alocate sportului va fi facuta de o comisie din care face parte si Marius Stan, in calitate de consilier local. "Primaria a facut proiectia bugetara, a stabilit fondurile totale pentru sport, dar impartirea este facuta de catre comisia de specialitate din care face parte si Marius Stan, in calitate de consilier local. Pana in momentul de fata nu s-a stabilit ce suma primeste Otelul doar pentru ca Marius Stan si angajatii sai de la clubul de fotbal nu au cerut vreun leu", a spus Ciumacenco, precizand in acelasi comunicat de presa si faptul ca Primaria Galati este cel mai important sponsor al clubului Otelul Galati, dupa Arcelor Mittal. "Cat priveste faptul ca Otelul ar fi dat la buget 47,6 miliarde de lei, in nici un caz nu s-a intamplat la bugetul local. Acesti bani nu i-a incasat Primaria, cum se insinueaza in comunicatul de presa al clubului. Fotbal Club Otelul SA a fost infiintat in luna mai 2005, odata cu desfiintarea Clubului de Fotbal Otelul Galati. Club care inregistra serioase datorii la bugetul de stat si care avea, conform bilantului depus pe 2004, un deficit de 42 de miliarde de lei vechi. Din 2005 si pana in prezent, reprezentantii Fotbal Club Otelul SA au achitat catre bugetul local in total doar 160.843 de lei noi (3.298 lei in 2006, 25.001 lei in 2007, 69.857 lei in 2008, 41.069 lei in 2009 si 21.618 lei in 2010). In schimb, in ultimii trei ani clubul a beneficiat de 4.015.244 lei. Astfel, dupa Arcelor Mittal Galati, cel mai important sponsor pe care l-a avut echipa de fotbal in ultimii ani a fost Primaria Galati", se mai arata in comunicat.
Ciumacenco este de parere ca Marius Stan ar trebui sa-si prezinte public scuzeȘ "Cred ca Marius Stan le datoreaza scuze galatenilor, pentru faptul ca a mintit in legatura cu sumele pe care Otelul le primeste. Ii cer sa prezinte scuzele public, dand dovada de respect fata de cei care au inteles sa sprijine una dintre cele mai iubite echipe de fotbal. Toata stima pentru performantele fotbalistilor si ale lui Dorinel Munteanu, dar atitudinea directorului general pateaza bunul renume de care se bucura clubul".

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.