Reteaua Corect

FIFA: Cluburile nu sunt obligate să îi lase pe jucători la națională în martie și aprilie

Scris de newsreporter in 14 martie 2020 la 14:07, in Sports. 1425 vizualizari Intra in discutie Taguricluburi, coronavirus, FIFA, nationala, recomandari shortlinkhttp://crct.ro/nvOE

FIFA a anunţat, vineri, că în contextul pandemiei de coronavirus, cluburile nu vor mai fi obligate să lase jucătorii la echipele naţionale pentru meciurile din martie şi aprilie. În plus, forul a recomandat amânarea partidelor internaţionale, potrivit News.ro, citat de Hotnews.ro.

“Având în vedere situaţia actuală cu privire la coronavirus, Biroul Consiliului FIFA a decis că regulile generale care în mod normal obligă cluburile să îi pună pe jucători la dispoziţia echipelor naţionale nu vor fi aplicate la meciurile din martie/aprilie”, se arată pe site-ul FIFA.

Forul menţionează că în întreaga lume situaţia legată de coronavirus evoluează rapid şi că există interdicţii de călătorie impuse de autorităţi din unele ţări.
“FIFA înţelege că disputarea meciurilor în actualele circumstanţe ar reprezenta nu doar un potenţial risc pentru sănătatea jucătorilor (şi a publicului), dar probabil ar compromite şi integritatea sportivă a acestor meciuri, pentru că unele echipe ar putea fi private de cele mai bune formule posibile, în timp ce altele nu ar fi. Pentru a evita orice risc care nu este necesar şi situaţii de potenţială nedreptate, recomandăm ca toate meciurile internaţionale programate în martie şi aprilie să fie amânate până când se vor putea disputa într-un mediu sigur atât pentru jucători cât şi pentru public. Decizia rămâne la latitudinea organizatorilor competiţiilor respective sau federaţiilor în cazul meciurilor amicale”, adaugă FIFA.
Forul va analiza, discutând cu toate părţile implicate, posibilităţile de reprogramare a oricărui meci amânat şi este încrezător că se vor găsi soluţiile potrivite.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.