Reteaua Corect
Ovidiu Ioanitoaia

Bad boy Alibec

Scris de Ovidiu Ioanitoaia in 20 aprilie 2017 la 13:12, in Sports. 138 vizualizari Intra in discutie Tagurialibec, becali, meciului cu CFR, nervozitate, Reghecampf shortlinkhttp://crct.ro/nqzz

Așadar, înlocuit în minutul 61 al meciului cu CFR de la Cluj, Alibec aproape că nu l-a salutat pe Reghecampf, după care a dat cu șpițul în câteva sticle de apă și s-a dus la vestiare fără să aștepte fluierul final.

Dacă nervozitatea lui a fost evidentă, mai greu de spus e ce a provocat-o. Faptul că tocmai el, căpitanul echipei, s-a trezit schimbat cu Gnohere ori acela că a jucat slab în Gruia, dezamăgitor. Personal, cel mai grav din ce-a comis Denis în ziua respectivă mi s-a părut plecarea lui de pe bancă, manifestare de indiferență față de întreaga suflare stelistă, dacă nu și de sfidare. De luare peste picior.

Gesturi urâte, nu încape îndoială, reprobabile, care au stârnit numeroase comentarii. Cele mai multe, nefavorabile lui Denis, căruia puțini i-au ținut partea. Între aceștia însă, Reghecampf, care nu s-a simțit jignit de comportarea atacantului său ori n-a lăsat senzația asta. „Nu mă interesează ce-a făcut Alibec, întrebați-l pe el!”, a spus tehnicianul și, diplomat, a închis discuția.

În schimb, dornic să se bage în seamă, să fie el piua-ntâi cu orice preț, Gigi Becali a sărit la gâtul lui Denis ca la al unui dușman! L-a numit obraznic și răsfățat, apoi l-a pus la punct că „s-a crezut mare mahăr, însă doar eu sunt mare mahăr la Steaua!”. Surprinzător, latifundiarul a recunoscut că Alibec a ieșit în decor și din pricina unui management defectuos. Adevărat, înainte să fie culpa jucătorului, deși clar vinovat, a fost a patronului. Acesta l-a desemnat căpitan după numai 43 de minute oficiale în tricoul roș-albastru! Judecând la rece, nu exista niciun argument plauzibil în virtutea căruia noul venit să primească banderola, dar așa a vrut Gigi. Practic, i-a căutat în coarne lui Denis, l-a împins să-și imagineze că e alfa și omega! Că soarele se învârte în jurul lui, că răsare la el pe noptieră și tot acolo apune!

Ar mai fi ceva de imputat lui Becali. Amănuntul că, în loc să-l urecheze pe Alibec, cum merita, între patru ochi, eventual în vestiar, Gigi l-a bălăcărit la televiziune, în auzul tuturor. A uitat că rufele murdare se spală în familie, nu în mijlocul străzii. Întrucât era de presupus că dezlănțuirea latifundiarului va deranja foarte tare, Becali nu trebuia să facă tam-tam. Să transforme o întâmplare nefericită într-un caz și o ieșire regretabilă într-o problemă.

Șumudică declara recent că Denis e un tip special, cu care să te porți atent ca să-l câștigi, să-l determini să te asculte și chiar să te iubească. Și eu împărtășesc opinia, din ce-am văzut și ce-am aflat, că Denis are o sensibilitate deosebită, uneori de copil. Asta se explică prin aceea că, părinții divorțând când el abia împlinise 6 ani, l-au crescut bunica și mama, o familie foarte săracă, nevoită să se mute des cu chirie și să trăiască de pe o zi pe alta. De la tatăl său, în tinerețe fotbalist curtat pe Litoral, trecut pe la Tuzla, Neptun și Constanța, ulterior dispărut la muncă în străinătate, a moștenit talentul, dar și porecla Geofrey, folosită de prieteni și de vecini la Mangalia.

După ce Buzărin și Geambașu au scris pe tema acestui bad boy, și au scris bine, nu reiau subiectul ca să impresionez ori ca să-l apăr pe Denis. Până la urmă, fiecare trebuie să fie propriu-i avocat. De acord că Alibec a greșit și e normal să suporte consecințele, dar insist că, până să greșească el față de ceilalți, inclusiv față de suporteri, au greșit unii față de el. Iar primul a făcut-o, chiar dacă mânat de intenții frumoase, Gigi Becali.

Sursa: BlogSport.Gsp.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.