Reteaua Corect

Auto: 43 de echipaje înscrise la Raliul Deltei

Patruzeci și trei de echipaje s-au înscris la cea de-a IV-a/XVII-a ediție a Raliului Deltei care va începe joi, la Tulcea, informeaza Agerpres.

Sursa imagine: orasul-tulcea.ro

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor evenimentului, 39 din cele 43 de echipaje s-au înscris în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, 11 în European Rally Trophy, iar trei echipaje — în Campionatul Național Rally2.

'Lista este provizorie și poate suferi modificări, în urma Verificărilor Administrative și Tehnice, programate să aibă loc joi după-amiază, între orele 16.00 și 19.00 și va fi actualizată pe website-ul oficial, unde pot fi găsite toate informațiile, în timp util, pe durata competiției', se arată în sursa citată.

Echipajele și mașinile înscrise în concursul de la Tulcea, etapă inclusă în Trofeul European de Raliuri, Trofeul Balcanic de Raliuri și Campionatul Național de Raliuri Dunlop, vor putea fi admirate pe faleza orașului începând de joi după-amiază.

'Începând cu ora 19.15, sportivii vor acorda autografe pe faleza din Tulcea, într-o sesiune dedicată, urmând să treacă la comenzile bolizilor de curse, cu care vor merge, încolonați, în Piața Civică (ora 20:30). Primul echipaj este programat să treacă la ora 20:45 peste rampa de start, moment care marchează debutul Danube Delta RallyŽ 2016', se menționează în comunicatul de presă.

Primele antrenamente oficiale în cadrul competiției vor avea loc vineri dimineața, începând cu ora 8.00, în aceeași zi la ora 14.41 urmând să se dea startul primei probe speciale a Raliului Deltei, la Telița.

Sâmbătă, competiția sportivă va continua cu alte probe speciale care vor avea loc în județ, Slava Rusă, Babadag și Agighiol, cursa super-specială de la Tulcea urmând să închidă concursul.

Pe faleza orașului Tulcea, la ora 18.00, câștigătorii vor urca pe podium, iar la ora 21.15 va avea loc festivitatea de premiere, potrivit programului făcut public pe site-ul http://www.danubedeltarally.ro/.

După ce în perioada 1980-1993, Raliul Deltei a făcut parte din calendarul Campionatului Național de Raliuri și al Campionatului European de Raliuri, în anul 2013, Clubul Sportiv Nautic Motorsport din Constanța a repus competiția din județul Tulcea pe scena motorsportului românesc, ca etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

În momentul de față, potrivit sursei citate, competiția auto de la Tulcea se află în topul evenimentelor de profil din România și în primele cinci raliuri din Europa, alături de competiții internațională cu tradiție.

Ediția din acest an a Raliului Deltei este organizată de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federației Internaționale a Automobilului prin Automobil Clubul Roman și a Federației Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea și Primăria Tulcea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, al Direcției Silvice Tulcea, Primăriei Jurilovca, dar și cu ajutorul mai multor parteneri privați.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.