Reteaua Corect

Auto: Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally şi Time Attack

Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally începe, vineri, la Târgu Mureş, iar în cadrul acestuia se va desfăşura şi etapa de debut a Campionatului Naţional de Time Attack, la startul celor două competiţii fiind înscrişi peste 60 de concurenţi, scrie Agerpres.

Din totalul de 63 de concurenţi care erau înscrişi până vineri, 38 participă la Campionatul Naţional de Super Rally şi 25 la Campionatul Naţional de Time Attack, iar printre aceştia se vor afla cei mai buni piloţi din campionatele naţionale, între care şi campionii naţionali de raliuri Titi Aur şi Valentin Porcisteanu şi campionii la viteză în coastă Andrei Dumitrescu şi Armando Battocchi.

La evenimentul organizat de Club Sportiv AMC Racing, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureş, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, este anunţată şi prezentarea unor maşini de concurs tip Ferrari, Lamborghini şi Porsche, conduse de şase piloţi italieni, campioni în etapele internaţionale.

Potrivit Primăriei Târgu Mureş, prima zi a competiţiei intitulate "Trofeul Târgu Mureş" este dedicată înscrierii echipajelor şi prezentarea acestora în Cetatea Medievală şi o vizită a concurenţilor la circuitul Transilvania Motor Ring, aflat în faza finală de execuţie şi startul festiv al etapei.

Sâmbătă dimineaţa vor fi efectuate recunoaşterile pe traseu de către toţi concurenţii de la Super Rally şi Time Attack, între orele 09,30 şi 12,00 este programat Concursul Time Attack, iar între orele 12,30 şi 18,00, concursul Super Rally, după care va avea loc festivitatea de premiere.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cosmin Blaga, a declarat pentru AGERPRES că cele două competiţii se vor desfăşura pe şosea, pe un circuit amenajat pe străzile din centrul municipiului Târgu Mureş, iar un tur măsoară 1,6 kilometri.

Conferinţa de presă a evenimentului este anunţată pentru sâmbătă, de la ora 11,00, la Primăria Târgu Mureş, iar la aceasta participă promotorul competiţiei, Mihai Leu, directorul organizatoric, Liviu Iernean, pilotul Italian Roberto Ragazzi, reprezentanţii administraţiei publice locale şi piloţi.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.