Reteaua Corect

Screenshot_1.png

Kurier: Campanie împotriva OMV, în România

10:24 / 29 ianuarie /  Intra in discutie

Având subtitlurile România /Răzbunare împotriva votului Schengen: vânzarea companiei de petrol și gaze Petrom către OMV, aprinsă de un foc puternic / Contractul de privatizare este disecat public, indignare despre clauza SUA /, cunoscuta publicistă austriacă, Andrea Hodoschek, scrie în prestigiosul ziar Kurier despre dezvăluirile legate de contractul Petrom-OMV, sub titlul: Campania împotriva OMV, relatează Newstand.ro

Citeste mai mult »
Cozmin Gusa

Djokovic e ortodox și poate ține cu rușii

29 ianuarie 12:12 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOn

La ora la care scriu, Djokovic se pregătește de finala de la Australian Open, unde a ajuns fără nici o problemă de parcurs, și-l va întâlni pe grecul Tsitsipas. Pe parcursul turneului, miliardele de telespectatori s-au delectat din nou cu semnul crucii ortodoxe și privirea spre cer, gesturi cu care doar Djokovic și Halep și-au obișnuit fanii atunci când își celebrează victoriile și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutor.

Citeste mai departe »
27 ianuarie 2023
Cozmin Gusa

Frații Tate și frații Muraru, ''unde-s doi puterea crește''! Dar dacă sunt periculoși sau proști?!

27 ianuarie 12:34 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAO2

Țin minte încă din copilăria mea diverse nume de frați care terorizau anumite străzi sau cartiere din Câmpia Turzii, oraș muncitoresc unde Miliția intervenea rar, deci erai obligat să te aperi de unul singur, sau să intri în vreo gașcă ce-ți putea asigura protecția. Astea erau vremurile, sunt convins că mulți ați copilărit în mod similar, și-ați trăit cu frica de bătăi încasate degeaba, inclusiv de la diverși ''frați teroriști''.

Citeste mai departe »
Adrian Severin

27 ianuarie: ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COMEMORĂRII VICTIMELOR HOLOCAUSTULUI

27 ianuarie 11:23 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANS

Comemorăm ca să nu uităm.
Nu uităm ca să nu repetăm păcatul.

Citeste mai departe »

Vacanța de iarnă a elevilor în funcție de județ - LISTA

27 ianuarie 11:17 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANP
media-167480203365263800.jpg

La decizia inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti, următoarea vacanţă a elevilor, de o săptămână, va fi programată undeva în perioada 6 - 26 februarie, dar nu pentru toată lumea la fel, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiaţi preconizează un nou val de plecări din Ucraina

27 ianuarie 11:07 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANM
aD01M2M3NmZiMjQyMmY0YjljNzJiODgwNGRjMDFiNGMzNw==.thumb_.jpg

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiaţi, Filippo Grandi, atrage atenţia că ţările europene trebuie să se pregătească pentru un posibil nou val de ucraineni care fug de război, în contextul presiunii forţelor ruse în estul Ucrainei, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

El este cel mai bogat român!

27 ianuarie 11:01 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANK
seful-sts-marcel-opris-CAP-1.jpg

S-a retras de mult de la vârful sistemului. Aparițiile sale publice sunt ca și inexistente… Viața de miliardar se reduce la rare prânzuri în locații ”gemând” de corporatiști, scrie Național.ro. De ai și putea zice că ditamai fostul șef de serviciu secret a fost deja uitat cu desăvârșire de foștii săi subalterni. Numai că adevărații băieți deștepți continuă să îl privească mai mult decât oricând cu un amestec de teamă, respect și invidie…

Citeste mai departe »

După 18 ani de ură, tragedia a pus din nou reflectorul pe „oamenii noi”

27 ianuarie 10:26 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANI
FB9381F0-18E2-4D03-8513-BD423F3C974D-1024x928.jpeg

Oribilul eveniment din zona Lacului Morii a arătat încă o dată nu doar problemele unui stat eșuat și ale unei administrații anchilozate de incompetență. A arătat și unde conduc ura, dubla măsură și ticăloșia.

Citeste mai departe »
26 ianuarie 2023

IICMER va lansa Barometrul nostalgiei comuniste

26 ianuarie 11:29 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANy
Romania-sub-comunism.jpg

Programul de monitorizare a manifestărilor şi actelor publice de relativizare a naturii criminale a regimului comunist „Barometrul nostalgiei comuniste” va fi lansat la 1 februarie de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER). Sub pretextul divertismentului şi al libertăţii de opinie, astfel de manifestări se adresează cu precădere tinerilor, subminând încrederea acestora în democraţie, prin promovarea unei variante simplificate şi pozitive a ceauşismului, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Monica Macovei a refuzat să dea declarații în fața procurorilor și a dispărut de sub ochii presei

26 ianuarie 11:21 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANv
Monica-Macovei (1).jpg

Monica Macovei a refuzat să dea declarații în fața procurorilor, în dosarul deschis după ce a accidentat un motociclist. Fostul ministru al Justiției s-a prezentat astăzi la audieri, însă nu a dorit să clarifice circumstanțele în care s-a produs accidentul, conform România TV. Mai mult, Macovei a plecat pe ușa din spate, fugind de jurnaliștii care o așteptau să iasă de la audieri, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Trei zile de iarnă grea în România

26 ianuarie 10:35 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANs
Trei-zile-de-iarn---grea---n-Rom--nia--ANM-anun-----r--cirea-drastic---a-vremii--ninsori-viscolite---i-z--pad---troienit--.jpg

ANM anunţă trei zile de iarnă autentică în România, cu frig, ninsori abundente și vânt puternic, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Monica Macovei, audiată în dosarul accidentării motociclistului

26 ianuarie 10:32 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANr
monica-macovei.jpg

Fostul ministru de Justiție Monica Macovei este audiată joi la Parchetul Curții de Apel Constanța în dosarul accidentării motociclistului. Ea nu a oferit declarații jurnaliștilor, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Medic veterinar care a capturat câinii de pe Lacul Morii explică de ce a fost atacată Ana Oroș

26 ianuarie 09:54 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANo
media-167470711097317400.jpg

Medicul veterinar Ovidiu Roșu participă, în calitate de voluntar, la prinderea câinilor comunitari din zona Lacul Morii, asta după ce o Ana Oroș a murit mușcată de câini. El explică faptul că acești câini considerau că își apără teritoriul, aveau pui și o sursă de hrană provenită de la un măgar mort, abandonat pe câmp. Medicul susține că maidanezii au fost tranchilizați și transportați în adăpostul de animale de la Bragadiru, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
25 ianuarie 2023

GRECO pune tunurile pe Parlamentul României: E nevoie urgentă de transparentizare

25 ianuarie 12:55 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANl
media-156274228369811500.jpg

România a implementat sau tratat corespunzător majoritatea recomandărilor cu privire la prevenirea corupţiei în rândul parlamentarilor şi magistraţilor, se arată într-un nou raport făcut public miercuri de GRECO, organismul anticorupţie al Consiliului Europei (CoE), care atrage atenţia în acelaşi timp asupra măsurilor ce trebuie luate în continuare de autorităţile române, printre care îmbunătăţirea transparenţei procesului parlamentar şi reducerea utilizării procedurilor de urgenţă, scrie Agerpres, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Soluția lui George Simion în scandalul preoților ortodocși prigoniți de Zelenski

25 ianuarie 12:53 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANk
media-167110930843441100.jpg

Liderul AUR, George Simion, vine cu soluția pentru a stopa prigoana la care sunt supuși preoții ortodocși din Ucraina. Simion susține că e necesar ca preoții să treacă la Biserica Ortodoxă Română pentru a beneficia de protecție împotriva regimului Zelenski, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Se activează demisia lui Nicușor Dan?/ Document

25 ianuarie 12:50 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANj
media-167428986992832800.jpg

Problema câinilor fără stăpân este una veche în Capitală, iar în campania electorală Nicușor Dan promitea că o va rezolva în primele 6 luni de mandat, ca primar general. Nu doar că problema nu a fost rezolvată, dar o femeie a murit sfâșiată de câini în timp ce alerga pe Lacul Morii, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
Andrei Gusa

România, deficitul cultural și subminarea identității naționale

25 ianuarie 12:40 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nANe

Dintre multele „remarci spontane” memorabile rostite de către Winston Churchill, am rămas marcat (mai ales) de cea cuprinsă în următoarea relatare: când i-a fost cerut (în timpul celui de-al doilea război mondial) să scadă bugetul pentru cultură, în favoarea efortului de război, Churchill a răspuns revelator – „și atunci pentru ce să ne mai luptăm?” Este posibil ca acest răspuns să fi presupus o doză de demagogie, dar a fost unul mobilizator pentru poporul britanic. În acest context amintesc azi de proiectul România Educată susținut de către Klaus Iohannis, care în schimb nu a mobilizat în niciun fel poporul român.

Citeste mai departe »

Se anunță ninsori puternice în mare parte din țară

25 ianuarie 09:54 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAN7
media-151357214994529000.jpg

Meteorologul șef al ANM, Elena Mateescu, susține că finalul lunii ianuarie va aduce cu sine ninsori puternice în aproape toată țara. Ea a explicat că vremea se va răci, iar în București am putea avea ninsori începând de joi noaptea, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Itele atacului media împotriva Luju.ro

25 ianuarie 09:31 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAN4
legitimatie_muresan.jpg

Am inceput sa deslusim itele atacului media venit dinspre publicatiile #rezist in ziua de 23 ianuarie 2023, cand Lumea Justitiei a fost improscata cu noroi cu titulatura “Jurnalistii Mafiei” si s-a publicat ca “dovada” un document fabricat de DNA, de procurorul sef Sectia a II-a DNA Paul Dumitriu, fost consilier al Monicai Macovei si adversar cu state vechi al Luju, scrie Luju.ro.

Citeste mai departe »
24 ianuarie 2023

Armata ucraineană, acuzată de recrutări forțate a ungurilor

24 ianuarie 11:19 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAN1
media-167454485506623900.jpg

Tensiunile între Ungaria și Ucraina par că escaladează, pe fondul unor neînțelegeri tot mai mari între cele două părți de la începutul războiului. Budapesta pledează în continuare pentru pace și se opune livrărilor de armament către soldații lui Volodimir Zelenski, în timp ce acuzațiile referitoare la persecuțiile comunității maghiare din Ucraina escaladează, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

SRS și AURELIAN POPA azi la GOLD FM

24 ianuarie 11:15 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAN0
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

„Dialogurile se vor purta în limitele impuse de către CNA, dar și a presupuselor îngrădiri ale gândirii ce vor fi implementate prin viitoarele decizii ale ANCOM-ului, Guvernului, Parlamentului și altor organisme statale ce vor dicta asupra conținutului dezbaterilor tv-radio."

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.