Reteaua Corect

coldea_helvig_foto_luju.ro_.jpg

HELLVIG SCOATE COLTII LA GENERALII SRI COMBINATORI

08:51 / 05 octombrie /  Intra in discutie

Declaratie cu iz de razboi din partea directorului Servicului Roman de Informatii Eduard Hellvig (foto 1 dreapta). Acesta a lansat un atac direct la adresa “fostilor lucratori ai SRI”, si desi nu a pronuntat vreun nume este limpede, credem noi, ca Hellvig nu s-a referit la simpli fosti lucratori ai SRI, ci la fosti ofiteri importanti din cadrul Serviciului, reuniti in asa-zisa “tabara a rezervistilor”, scrie Luju.ro.

Citeste mai mult »
4 octombrie 2022
Adrian Severin

VIZITA PREȘEDINTELUI CJUE LA BUCUREȘTI, UN ALT PRILEJ DE ÎNGRIJORARE ȘI ÎNGREȚOȘARE

04 octombrie 09:33 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAg3

Pe când mai toată lumea, cu o mână pe portofel și cu alta pe calorifer, se uită, tremurând de frig, furie sau frică, după caz, spre Ucraina, în așteptarea rachetelor nucleare tactice rusești, iar suveranismul de birt, ajuns doar o modă pentru sezonul de toamnă-iarnă al globalizării, își prezintă stiliștii la defilările din piețele dâmbovițene, prin București a trecut pe nebăgate de seamă, precum o adevărată cometă europeană, domnul Koen Lenaerts, Președintele CJUE.

Citeste mai departe »

Cum înțeleg timișorenii războiul

04 octombrie 08:46 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfX
Ghile.jpg

Clubul de gândire Gold s-a deplasat în Banat. Împreună cu Adrian Severin, Cozmin Gușă, Sorin Roșca Stănescu, Andrei Gușă, ne-am întâlnit cu o parte din elitele intelectuale, cu prilejul lansării primelor două volume ale cărții ”Războiul din Ucraina”.

Citeste mai departe »

Păcatele capitale ale patriarhului Kirill. De ce Ortodoxia rusă pierde totul pe mâna lui Putin

04 octombrie 08:36 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfU
hepta6550881-scaled.jpg

Multă lume - creștină sau nu - se întreabă ce se întâmplă cu Patriarhia Moscovei în anul de grație 2022, când Vladimir Putin a declanșat invadarea militară a Ucrainei.

Citeste mai departe »

SRS și AURELIAN POPA azi la GOLD FM

04 octombrie 08:31 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfT
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

„Dialogurile se vor purta în limitele impuse de către CNA, dar și a presupuselor îngrădiri ale gândirii ce vor fi implementate prin viitoarele decizii ale ANCOM-ului, Guvernului, Parlamentului și altor organisme statale ce vor dicta asupra conținutului dezbaterilor tv-radio."

Citeste mai departe »
3 octombrie 2022

Vremea se schimbă radical. Unde se anunță frig pătrunzător, lapoviță și ninsoare

03 octombrie 10:36 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfM
Vremea-se-schimb---radical--Unde-se-anun-----frig-p--trunz--tor--lapovi-------i-ninsoare.jpg

Meteorologii anunță că temperaturile încep să scadă, iar ploile se vor extinde în mare parte din ţară. În unele zone va fi foarte frig și vor cădea precipitații mixte, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Peste jumătate din oamenii care locuiesc în zona de pericol din Roşia Montană au refuzat evacuarea

03 octombrie 09:07 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfH
7bc8677b15107bc714d8d06f2b5c26b0_XL.jpg

Peste jumătate din locuitorii comunei din Roşia Montană care au casele amplasate în aval de lacul Tăul Mare au refuzat până duminică seară să își părăsească locuințele, în pofida avertismentelor repetate făcute de autorităţi privind riscul ca barajul să se rupă. Până duminică la ora 20:30 pompierii care acţionează la faţa locului reuşiseră să reducă cu 40 ce centimetri nivelul apei din lac, în condiţiile în care experţii afirmă că, pentru a atinge un nivel de siguranţă, este nevoie de scăderea nivelului apei din baraj cu cinci metri, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

Uraganul Ian a făcut prăpăd în SUA: peste 60 de persoane au murit

03 octombrie 08:39 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfC
media-166450927098193300.jpg

Bilanţul deceselor provocate de uraganul Ian în SUA a crescut, ajungând la 62, conform celor mai recente cifre anunţate de Comisia medicilor legişti din Florida şi de guvernatorul din Carolina de Nord, informează AFP, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Haos total la protestul din Piața Victoriei

03 octombrie 08:32 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfy
media-166472595954811500.jpg

Președintele AUR, deputatul George Simion, și-a luat susținătorii din Piața Victoriei într-un marș la sediul PSD, situat în apropiere. Simion a spus că PSD și Jandarmeria au pus în scenă o „diversiune” la protest pentru că i-au lăsat pe susținătorii Dianei Șoșoacă să acapareze scena, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

''CLUBUL DE GÂNDIRE GOLD'', PREZENT LA TIMIȘOARA!

03 octombrie 08:28 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfx
f4393f9f-ca5a-4aed-8ed2-4dea260abd8f.jpg

Un rezumat al lansării “Războiului din Ucraina” la Timișoara, dezbateri animate și consistente, cu public numeros și corect informat, elemente ce indică limpede că propaganda media de tip “fake-news” promovată de la București n-are succes

Citeste mai departe »
2 octombrie 2022
Dan Chitic

Despre nevoia de implicare ca unică salvare

02 octombrie 10:41 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfo

Ani de zile am fost convinși că noi suntem mai răi și mai hoți decât alții. Nu știu dacă această convingere a fost dobândită prin inoculare de către alții sau ne este naturală, spontană, un corolar al „tradiționalelor” „să moară capra vecinului”, sau „capul plecat sabia nu-l taie”.

Citeste mai departe »

Situația barajului de la Roșia Montană, aflat în pericol de prăbușire

02 octombrie 09:51 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfl
Situa--ia-barajului-de-la-Ro--ia-Montan----aflat---n-pericol-de-pr--bu--ire--A-fost-chemat-un-expert-pentru-a-da-o-solu--ie-tehinc----Ce-spune-Raed-Arafat.jpg

Șeful DSU a ajuns duminică dimineață la Roșia Montană pentru a evalua situația la fața locului. Acesta a declarat că au fost evacuate 268 de persoane. De asemenea, a fost chemat un expert pentru a da o soluție punerii în siguranță a barajului, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Programul protestului AUR: protestatarii vor lua cu asalt Piața Victoriei

02 octombrie 09:47 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfk
media-166433966980335200.jpg

Mitingul de protest care va avea loc, duminică, în Piaţa Universităţii, va începe la ora 14.00, potrivit unui comunicat al AUR, manifestanţii urmând să ajungă în jurul orei 16.00 în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
1 octombrie 2022

SURSE Ștampile false cu US ARMY descoperite de anchetatorii DNA

01 octombrie 10:06 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfc
media-166452596231513000.png

Surse judiciare afirmă în exclusivitate pentru STIRIPESURSE că anchetatorii de la DNA ar lucra în cel mai nou dosar de mare corupție alături de procurori și anchetatori militari ai SUA, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Banatu-i ''fruncea''! Păcat că n-are politicieni

01 octombrie 10:04 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAfb
Cozmin_Gusa.jpg

De două zile suntem în Banat câțiva dintre membri ''Clubului de gândire GOLD'', discutăm cu oamenii interesați despre conflictul militar actual și viitorul lumii, azi vom lansa și-n Timișoara volumele din ''Războiul din Ucraina''. N-am făcut vreun efort de mediatizare a sosirii noastre aici, dar câțiva veterani ai presei și dezbaterii publice ne-au sprijinit ca lumea să afle despre discuții/conferințe, așa c-am avut parte de întâlniri cu public numeros.

Citeste mai departe »
30 septembrie 2022

Cum schimbă Biserica regulile pentru spovedanie, după cazul preotului Visarion Alexa

30 septembrie 11:03 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAf7
OTkzNDQwZmEwZDJmNTNiMjEzNzBiY2RlYjY5NzRhMzM=.thumb_.jpg

Sinodul Bisericii Ortodoxe a aprobat mai multe reguli referitoare la spovedanie, între care "evitarea oricărui gest sau cuvânt interpretabile ca familiaritate nepotrivită cu penitentul (glume inadecvate sau gesturi indecente)”. Decizia vine în contextul în care preotul Visarion Alexa este acuzat că ar fi agresat sexual o femeie în timpul spovedaniei, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

LOVITURA MORTALA PENTRU ONG-UL „BLOCATI BUCURESTIUL”

30 septembrie 08:42 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAeR
Nicusor_Dan_2.jpg

Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, One Mircea Eliade Properties, a reusit sa dizolve in instanta Asociatia Militia Spirituala. ONG-ul are sa-i plateasca daune de 75.641,12 lei pentru joaca de-a blocatul investitiilor. Alte doua ONG-uri din gasca lui Nicusor Dan risca sa aiba aceeasi soarta, intrucat trebuie sa plateasca daune de peste 60.000 de euro, scrie Luju.ro.

Citeste mai departe »

ISTORICUL MARIUS OPREA: DIGITALIZAREA ROMÂNIEI, O AFACERE URIAȘĂ DISPUTATĂ DE SRI ȘI SIE

30 septembrie 08:40 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAeQ
646x404_322.jpg

Istoricul Marius Oprea, specialist în problematica fostei Securități și a serviciilor secrete, în general, susține că procesul digitalizării României, o afacere imensă, este disputată de cele două mari servicii autohtone, SRI și SIE, fără a exista concurenți reali la licitație, relatează Inpolitics.ro.

Citeste mai departe »

ÎCCJ respinge DEFINITIV 18 plângeri penale împotriva lui Dan Tanasă

30 septembrie 08:37 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAeP
Mezei-Janos-plangere-penala-Dan-Tanasa.jpg

Între anii 2018 și 2021 extremiștii maghiari care acționează pentru autonomia așa-zisului ținut secuiesc au formulat peste 18 plângeri penale împotriva mea. Autorii plângerilor penale sunt membri sau simpatizanți ai Partidului Civic Maghiar, condus de Mezei Janos, fostul primar din Gheorgheni. Și Fundația Szekler Monitor, condusă de un alt membru PCM, Arus Zsolt Istvan, a fost folosită în încercarea de a mă intimida cu plângeri penale. Acuzațiile care mi-au fost aduse de toți acești rătăciți au fost în toate cazurile „ameninţarea” prev. de art.206 din Codul penal, „instigare publică” prev. de art.368 din Codul penal şi „incitare la ură sau discriminare” prev. de art.369 din Codul penal.

Citeste mai departe »

Operațiunea “Furtună în Olimp!”

30 septembrie 08:34 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAeO
Cozmin_Gusa.jpg

Site-urile controlate de Kovesi&Coldea îl atacă dur pe Schmidt, prietenul lui Klaus, iar alde Cioloș și Drulă, tot membri ai echipei K&C, oficializează plângeri penale în UE contra sașilor.

Citeste mai departe »

Operațiunea “Furtună în Olimp!”

30 septembrie 08:32 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAeN
Cozmin_Gusa.jpg

Site-urile controlate de Kovesi&Coldea îl atacă dur pe Schmidt, prietenul lui Klaus, iar alde Cioloș și Drulă, tot membri ai echipei K&C, oficializează plângeri penale în UE contra sașilor.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.