Reteaua Corect

Elena-Udrea-cere-punerea---n-libertate---n-Dosarul-Gala-Bute--Un-document----strict-secret----al-SRI-o-disculp---prin-omisiune-pe-cea-mai-titrat---de--inut---din-Rom--nia.jpg

Elena Udrea cere punerea în libertate în Dosarul Gala Bute în baza unui document SRI

10:04 / 29 noiembrie /  Intra in discutie

Elena Udrea cere punerea în libertate, desființarea hotărârii de condamnare și achitarea în Dosarul „Gala Bute” în baza unui document strict secret al SRI pe care Traian Băsescu l-a prezentat în 2018. Documentul o disculpă prin omisiune pe cea mai faimoasă deținută a României, în sensul că ofițerii SRI vorbesc despre un grup infracțional la Ministerul Turismului, fără a spune nimic despre implicarea ministrului de la vremea respectivă, adică Elena Udrea, relatează Ziare.com.

Citeste mai mult »

Clubul de Presă: Solicităm CNA să facă pasul înapoi

29 noiembrie 13:08 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nChf
z.jpg

În întreaga perioadă scursă de la declanșarea pandemiei COVID, reprezentanții Consiliului Național al Audiovizualului au monitorizat la sânge posturile de radio și de televiziune, sancționându-le, uneori cu o duritate maximă, pentru abateri de la linia oficială dictată de Uniunea Europeană și de autorități ale statului român.

Citeste mai departe »
28 noiembrie 2023

Declarația taximetristului care l-a scos din țară pe Cătălin Cherecheș: Era foarte speriat

28 noiembrie 10:49 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgP
Primarul-Catalin-Chereches.jpg

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și-a pregătit meticulos ieșirea din țară. A făcut un live pe Facebook, vineri, 24 noiembrie, la 3 dimineața, a schimbat două taxiuri pentru a scăpa de eventualii urmăritori şi a folosit buletinul unui văr primar ca să treacă prin vamă, scrie G4Media.

Citeste mai departe »
Cozmin Gusa

Omul Zilei, Liviu Alexa. Jurnalistul ce provoacă scandalul anului

28 noiembrie 10:25 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgL

De câteva zile, jurnalistul clujean Liviu Alexa reține atenția massmedia, dar și pe cea a autorităților statului, cu o anchetă ce a pornit de la achiziția rețelei de telefonie Telekom de către compania media deținătoare a televiziunilor Prima, a site-ului de știri News.ro, Profit.ro și a multor altele. Liviu Alexa consideră că operațiunea este ilegală și periculoasă, fiind implicații, iar capitalul financiar are origini suspecte. În plus, în spatele acestora, stă colosul Digi și șeful său, miliardarul fără chip, pe numele tău Zoltan Teszari, un român de origine maghiară, fost judokan, deci are legătură cu domeniul pe care îl coordonez și eu, și ăsta e motivul pentru care și eu știu foarte multe despre acest scandal și îl acompaniez cu plăcere în demersurile sale și-l susțin pe Liviu Alexa, care trebuie apreciat pentru curaj și profesionalism, cunoașteți speculațiile vechi, în cazul Digi vorbim despre protecția cvasi-totală a acestui colos, repet, din partea unor servicii secrete românești și străine, iar acest lucru este un motiv suficient pentru ca să-l declarăm astăzi „Omul Zilei”.

Citeste mai departe »

Israelul anunţă un acord cu Elon Musk referitor la serviciul Starlink

28 noiembrie 09:34 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgG
image-2023-11-28-26714952-41-elon-musk-serviciul-sau-acces-internet-prin-satelit-starlink.jpg

Miliardarul american Elon Musk a convenit ca serviciul său de acces la internet prin satelit Starlink să fie disponibil în Fâşia Gaza numai dacă va primi permisiunea din partea autorităţilor israeliene, potrivit ministrului israelian al comunicaţiilor Shlomo Karhi, transmit luni agențiile de presă DPA şi AFP, citate de Agerpres, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

AURELIAN POPA și SRS azi la GOLD FM: Toți vinovații scandalului vaccinării / Simonis-huliganul

28 noiembrie 09:30 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgF
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

De la 13.30 voi discuta cu Aurelian Popa despre toți responsabilii scandalului vaccinurilor de 1 miliard de euro, de la politicieni la complici și propagandiști, cum ar trebui judecat cazul de către justiție, dar și de către opinia publică, astfel încât societatea românească să poată profita.

Citeste mai departe »

Urşii terorizează de mai bine de o săptămână angajaţii unui spital

28 noiembrie 09:19 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgC
media-162628087512809200.jpg

Urşii terorizează de mai bine de o săptămână angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Bisericani – comuna Alexandru cel Bun, animalele făcându-şi simţită prezenţa în fiecare seară, câteodată chiar de două ori, în curtea unităţii, informează Rador Radio România, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei până pe 11 decembrie

28 noiembrie 08:56 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgy
media-167471504410039500.jpg

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei până pe 11 decembrie, iar apoi ușor peste cele specifice în intervalul 18-25 decembrie, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată marți de ANM. De asemenea, la începutul lunii decembrie un ciclon va lovi România și vom avea parte de fenomene extreme, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
27 noiembrie 2023

Condițiile inumane în care au fost ținuți ostaticii israelieni. Mărturiile celor eliberați

27 noiembrie 10:37 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgm
Condi--iile-inumane---n-care-au-fost---inu--i-ostaticii-israelieni--M--rturiile-oamenilor-elibera--i---n-timpul-armisti--iului.jpg

Scaune de plastic pe post de paturi. Mese constând în pâine şi orez. Ore întregi petrecute aşteptând pentru a merge la baie. Pe măsură ce foştii ostatici se întorc în Israel, după şapte săptămâni de captivitate în mâinile Hamas, au apărut informaţii despre condiţiile de detenţie ale acestora, relatează AP, potrivit Ziare.com.

Citeste mai departe »

Crimeea, lovită de „furtuna secolului”: Valuri de 9 metri, localități evacuate, curent întrerupt

27 noiembrie 10:34 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgl
Crimeea--lovit---de----furtuna-secolului-----Valuri-de-9-metri--localit----i-evacuate---i-jum--tate-de-milion-de-oameni-f--r---electricitate--b--font-color--red--VIDEO--font---b-.jpg

Valuri extrem de mari au lovit peninsula Crimeea ocupată de ruși, Marea Neagră a spălat drumuri și cheiuri, casele au fost inundate, zeci de copaci și stâlpi de curent au fost doborâți iar acoperișurile smulse, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Un aisberg, de 2 ori mai mare decât New Yorkul, s-a desprins din Antarctica

27 noiembrie 10:19 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgh
media-170106112334265800.jpeg

Cel mai mare aisberg din lume se deplasează în derivă dincolo de apele Antarcticii, după ce a fost ţintuit timp de peste trei decenii, potrivit British Antarctic Survey, notează The Guardian, informează News.ro, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Cazul ciudat al avioanelor atacate de hackeri. Avertismentul agenției europene de siguranță

27 noiembrie 10:02 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgg
media-170106068571900700.jpg

Aeronava A330 care în ziua de 16 octombrie survola Egiptul - în plin conflict dintre Israel și Hamas - conform sistemelor de navigație se afla în schimb la Tel Aviv, la peste trei sute de kilometri distanță. Alte aeronave fac salturi în timp, cum a fost cazul Bombardier Global Express care, aflându-se pe 23 noiembrie la nord de Turcia, conform monitoarelor de la bord se afla în schimb deasupra Sevastopolului, în Rusia (240 de kilometri mai spre est), o situaţie în care rezulta modificată și ora de referință a lumii - Ora Universală Coordonată — care arăta cu cinci minute înainte. Ca şi cum pentru o clipă planeta ar fi încetat să mai existe, relatează Corriere Della Sera citat da Rador Radio România, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Opus nr. 122 - Teszari/RDS și Tomșa/Clever mai au o firmă împreună

27 noiembrie 09:45 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCgc
zoltan-teszari-20112022.jpg

După prima anchetă publicată acum o săptămână despre intenția lui Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS, de a-și folosi banii primiți (peste 600 de milioane) de la Viktor Orban, premierul Ungariei și amicul lui Putin, pentru a achiziționa stârvul Telekom România, folosindu-se de sluga să Adrian Tomșa, o grămadă de vectori “dezinteresați” mi-au transmis că, indiferent ce scriu eu despre asta, gruparea Teszari-Tomșa tot o să ia Telekomul.

Citeste mai departe »
26 noiembrie 2023

Trupele rusești au continuat sâmbătă operațiunile în apropiere de Avdiivka

26 noiembrie 11:28 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCg2
image-2023-11-16-26689107-41-avdiivka-devenit-cimitir-blindatelor-rusesti.jpg

Trupele rusești au continuat sâmbătă operațiunile în apropiere de Avdiivka și au făcut progrese confirmate, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

România este afectată de un ciclon mediteranean periculos

26 noiembrie 11:18 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCg1
media-169183294782741300.jpg

România este afectată de un ciclon mediteranean periculos. Când își revine vremea, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »
25 noiembrie 2023

Armata israeliană a finalizat pregătirile pentru primirea ostaticilor

25 noiembrie 11:36 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfT
Screenshot 2023-11-25 103720.png

Armata israeliană afirmă că a finalizat pregătirile pentru primirea primului grup de 13 ostatici care urmează să fie eliberați astăzi la ora 16.00 din Fâșia Gaza, în cadrul unei operațiuni denumite „Heaven’s Door” („Ușile Raiului”), relatează Animenews.

Citeste mai departe »

Cum s-a sucit Cristian Ghinea: de la 'Eu Votez DNA!

25 noiembrie 11:30 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfS
media-170082724121192800.png

Discursul liderilor USR s-a schimbat radical, după ce procurorii DNA au identificat tunul de un miliard de euro pe care Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă și Florin Cîțu l-au dat cu vaccinurile anti-Covid, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
24 noiembrie 2023

Cherecheș a dispărut. Primarul a fost dat în urmărire generală

24 noiembrie 12:14 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfN
image-2023-11-24-26707050-41-catalin-chereches-dat-urmarire-generala.jpg

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de luare de mită în formă continuată. Decizia este definitivă, astfel că primarul ar fi trebuit să se predea la cea mai apropiată secție de politie. Polițiștii au fost în mai multe locații, au sărit și gardul la el acasă, dar nu l-au găsit relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Un val de frig și ninsoare lovește Bucureștiul, în weekend

24 noiembrie 12:04 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfL
media-170081492815092100.jpg

ANM arată, în prognoza specială pentru București, că de sâmbătă vremea se răcește, cerul va avea înnorări, va ploua, iar noaptea vor fi lapoviță și ninsoare, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Şeful Vămii Sculeni, revoltat că în alte puncte se ia mai mult din mită

24 noiembrie 10:41 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfI
media-170076782094592100 (1).jpeg

Cristian Mancaş, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, plasat în arest la domiciliu pentru luare de mită, s-ar fi arătat „revoltat” de faptul că în alte vămi din ţară s-ar fi câştigat mai mult din şpagă, potrivit referatului DNA, citat de Știripesurse.

Citeste mai departe »

Scene de o violență rar întâlnită, pe străzile din Dublin

24 noiembrie 10:14 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCfD
media-170080060948895400.png

Ciocniri violente atribuite extremei drepte au izbucnit joi seară la Dublin după un atac cu cuţitul soldat, la mijlocul zilei, cu mai mulţi răniţi, printre care trei copii, în care poliţia a exclus orice motiv terorist, transmite AFP, informează Agerpres, potrivit Știripesurse.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.