Reteaua Corect

media-166799785531319500.jpg

Robert Negoiță, la ieșirea de la DNA: 'Cred că sunt suspect'

10:22 / 02 februarie /  Intra in discutie

Robert Negoiță a fost audiat miercuri la DNA, după ce procurorii anticorupție au efectuat 17 percheziții în București, inclusiv la Primăria Sectorului 3, condusă de Negoiță. La ieșirea de la audieri, primarul a confirmat faptul că are calitatea de suspect în dosar, relatează Știripesurse.

Citeste mai mult »
Val Valcu

Drumuri închise la primii fulgi de nea. Transporturile, blocate între parazăpezi și parandărăt

02 februarie 12:17 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAPJ

Reporterii, ca și sutele de șoferi blocați pe șosele la prima zăpadă, au pornit în căutarea vinovatului pe un drum greșit. În mare măsură, tirul a fost îndreptat spre autoritățile locale, protejând astfel centrul, respectiv instituțiile care puteau preveni dezastrul din trafic.

Citeste mai departe »
1 februarie 2023

Firmă din anturajul PNL, în spatele unor campanii contra Emiliei Șercan

01 februarie 10:51 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAPh
emilia_sercan.jpg

Două pagini de Facebook, Dezvaluiri și Ora de Stiri, au plătit Facebook pentru a amplifica două atacuri succesive la adresa jurnalistei Emilia Șercan și, în paralel, pentru a promova o postare prin care ministrul Lucian Bode, acuzat de plagiat, se disculpa, scrie Misreport, potrivit HotNews.

Citeste mai departe »

Ginerele lui Gigi Becali a fost prins drogat la volan

01 februarie 10:48 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAPg
Ginerele-lui-Gigi-Becali-a-fost-prins-drogat-la-volan--Risc---p--n---la-cinci-ani-de---nchisoare.jpg

Mihai Theodor Mincu, soțul Theodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, are probleme mari cu legea și riscă să ajungă după gratii, relatează Știripesurse

Citeste mai departe »

Șeful Romarm are la activ și o mânărie în domeniul asigurărilor

01 februarie 10:26 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAPd
--eful-Romarm--anchetat-de-DNA---n-dosarul----Pi--urc-------are-la-activ---i-o-m--n--rie---n-domeniul-asigur--rilor.jpg

Șeful Romarm, Gabriel Țuțu, cercetat de DNA sub control judiciar în dosarul măștilor neconforme, alături de Victor Pițurcă, a fost sancționat în 2016, de ASF, pentru nereguli în domeniul asigurărilor, dezvăluie Libertatea, potrivit Ziare.com.

Citeste mai departe »

Piţurcă şi directorul Romarm vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar

01 februarie 10:15 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAP9
PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPTBkN2YwNmY2YWQ1NGI3M2UwN2FiNDhlZWM0MmUyYWU3.thumb_.jpg

Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a respins, marţi noaptea, cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a directorului Romarm, Gabriel Ţuţu, şi a lui Alexandru Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă, în dosarul legat de achiziţii de măşti de protecţie neconforme pentru Ministerul Apărării, relatează HotNews.

Citeste mai departe »

În toiul dezbaterilor pe legile proiectului 'România Educată', profesorii ies în stradă

01 februarie 10:10 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAP8
media-151135492548502000.jpg

Federaţiile din Educaţiei vor picheta, miercuri, sediul Guvernului, cerând salarii decente, mai ales pentru personalul nedidactic. În ceea ce priveşte salariile personalului didactic, sindicaliştii afirmă că nu reflectă importanţa socială a muncii depuse. La protest sunt aşteotate peste 1.000 de persoane, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
31 ianuarie 2023

Ciclonul polar revine în România

31 ianuarie 11:02 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOT
media-166867698368037200.jpg

Ninsorile din ultimele zile au fost doar un prim episod de iarnă, dar în următoarele câteva zile se va încălzi ușor. Vor exista șanse de ninsori, dar izolat pe parcusul săptămânii, însă din weekend revine ciclonul polar și vom avea ninsori pe tot cuprinsul țării. Ulterior, temperaturile vor scădea foarte mult și se va ajunge la minime de -7 grade, inclusiv în București, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Deficit de cel puţin 4000 de medici de familie

31 ianuarie 11:00 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOS
media-164249851600412700.jpg

Nevoia de medici de familie în sistem este în acest moment acută. În peste 400 de localităţi din mediul rural nu există medic. În momentul de faţă, în contract cu CNAS sunt în jur de 9700 de medici de familie. Ar fi nevoie însă de încă cel puţin 4000 de medici în acest moment în sistem, spune Dr. Raluca Zoiţanu, vicepreşedinte al Patronatului Medicilor de Familie Bucureşti, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Ce am învățat din victoria lui Djokovic?

31 ianuarie 10:51 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOP
image00001-1406x1536.jpeg

Odată cu victoria de la Australian Open, Novak Djokovic a redevenit numărul 1 mondial în tenis. Nole a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam câștigate, record all-time pe care îl împarte cu Nadal. Sigur, merită menționat faptul că, spre deosebire de Nadal, lui Djokovic nu i-a fost îngăduit să joace pentru o bună perioadă de timp (nevaccinat). Adversarul său din finala de la Melbourne, grecul Stefanos Tsitsipas, l-a numit pe Nole „cel mai bun care a ținut în mână o rachetă de tenis vreodată”. Finala nu a fost deosebit de spectaculoasă din punct de vedere sportiv. Altă chestiune a fost însă foarte interesantă, și anume tensiunea generalizată care plana în aer încă de la începutul openului Australian. Tensiune care literalmente a explodat în momentul în care Nole a câștigat mingea de meci. Haideți să începem cu începutul poveștii …

Citeste mai departe »

Ion Caramitru, educat de o „fantomă” a serviciilor naziste

31 ianuarie 10:47 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOO
mirel-curea-editorial-1536x855.png

Am convingerea că cel mai important rol al actorului Ion Caramitru a fost cel interpretat în Decembrie 1989. Am avut din capul locului bănuiala că prezența și prestația sa în acel complicat context nu au fost generate, ca în cazul a milioane români, de furia acumulată împotriva regimului, ci de calcule care au ținut de o conspirație îndelung și minuțios pregătită din afara țării. Nu m-am înșelat deloc, iar bănuiala mea alimentată în timp doar de frânturi de informații îmi este astăzi pe deplin confirmată, cu lux de amănunte, de generalul SRI (r) Aurel I. Rogojan, în ultimul număr al revistei Evenimentul Istoric, unde semnează articolul „Principalii actori din spectacolul Revoluția 1989”.

Citeste mai departe »

SRS și AURELIAN POPA azi la GOLD FM

31 ianuarie 09:58 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOJ
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.44.03.jpeg

`Dialogurile se vor purta în limitele impuse de către CNA, dar și a presupuselor îngrădiri ale gândirii ce vor fi implementate prin viitoarele decizii ale ANCOM-ului, Guvernului, Parlamentului și altor organisme statale ce vor dicta asupra conținutului dezbaterilor tv-radio."

Citeste mai departe »
30 ianuarie 2023
Andrei Marga

De la digitalizare la gândire

30 ianuarie 12:34 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOF

Digitalizarea rezolvă probleme de complexitate fără precedent – de cunoaștere, dar și de funcționare a unităților și societății în întregime. De aceea, frecvent, ea este socotită suficientă și echivalată cu gândirea înseși. Unele persoane chiar cred că în afară de digitalizare nu mai au altceva de însușit și de făcut.

Citeste mai departe »

Grevă generală în Franța. Sunt aşteptate perturbări ale tuturor categoriilor de transport

30 ianuarie 12:23 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOB
Grev---general-----n-Fran--a--Sunt-a--teptate-perturb--ri-ale-tuturor-categoriilor-de-transport--MAE-a-lansat-aten--ionare-de-c--l--torie-pentru-turi--tii-rom--ni.jpg

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franța că marţi, 31 ianuarie 2023, este anunţată o grevă generală, la nivel naţional, context în care sunt aşteptate perturbări ale tuturor categoriilor de transport, relatează Ziare.com.

Citeste mai departe »

Alexandru Rafila: Epidemia de gripă se va încheia în două săptămâni

30 ianuarie 12:19 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOz
shutterstock_1009964608.jpg

Numărul cazurilor de gripă şi viroză este în scădere, scăderea fiind doar în ultima săptămână de 25%, declară ministrul Sănătății. Rafila este de părere că în două săptămâni, epidemia de gripă va ajunge la final, scrie HotNews.

Citeste mai departe »

Percheziții DNA la Poliția Locală din București

30 ianuarie 10:18 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOr
media-165826393053254600.jpeg

Procurorii DNA au descins în această dimineață la DGPLCMB (Poliția Locală București). Se fac percheziții la Direcția Economică și Direcția Logistică, la Serviciul Juridic și Serviciul Resurse Umane, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Curtea Supremă descoperă după 33 de ani că Iliescu nu era președinte în decembrie '89

30 ianuarie 10:17 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOq
media-166065246668275100 (1).jpg

Dosarul Revoluției, tărăgănat de peste două decenii, ar putea fi mutat de la Curtea Supremă la Curtea de Apel București pe motiv că nu are competență în judecarea lui Ion Iliescu, principalul inculpat în dosar. ICCJ susține că la vremea respectivă Ion Iliescu nu era președintele României, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »

Vremea se strică și mai rău: urmează un ger cumplit, iar apoi revin ninsorile

30 ianuarie 10:14 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOp
media-166867698368037200.jpg

Șefa ANM, Elena Mateescu, susține că vom avea câteva zile cu temperaturi mai ridicate, iar apoi vremea se va răci considerabil. Inclusiv în București temperaturile vor înregistra minime de -7 grade, iar după perioada de ger se va întoarce ciclonul polar și vom avea ninsori abundente, relatează Știripesurse.

Citeste mai departe »
29 ianuarie 2023
Cozmin Gusa

Djokovic e ortodox și poate ține cu rușii

29 ianuarie 12:12 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOn

La ora la care scriu, Djokovic se pregătește de finala de la Australian Open, unde a ajuns fără nici o problemă de parcurs, și-l va întâlni pe grecul Tsitsipas. Pe parcursul turneului, miliardele de telespectatori s-au delectat din nou cu semnul crucii ortodoxe și privirea spre cer, gesturi cu care doar Djokovic și Halep și-au obișnuit fanii atunci când își celebrează victoriile și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutor.

Citeste mai departe »

Mai rău nici că se putea: ce urmează după ciclonul polar

29 ianuarie 10:33 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOe
media-166867698368037200.jpg

Meteorologul ANM, Alina Șerban, explică faptul că ciclonul polar care a adus ninsori în mare parte a țării se va reduce în intensitate, dar ulterior va urma un val de frig. Ninsorile se vor opri, dar temperaturile vor fi și de -10 grade, iar zăpada actuală va îngheța, scrie Știripesurse.

Citeste mai departe »

Kurier: Campanie împotriva OMV, în România

29 ianuarie 10:24 Publicat in Social Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAOd
Screenshot_1.png

Având subtitlurile România /Răzbunare împotriva votului Schengen: vânzarea companiei de petrol și gaze Petrom către OMV, aprinsă de un foc puternic / Contractul de privatizare este disecat public, indignare despre clauza SUA /, cunoscuta publicistă austriacă, Andrea Hodoschek, scrie în prestigiosul ziar Kurier despre dezvăluirile legate de contractul Petrom-OMV, sub titlul: Campania împotriva OMV, relatează Newstand.ro

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.