Reteaua Corect
Marius Marinescu

Zoofil, in libertate!

Scris de Marius Marinescu in 14 noiembrie 2011 la 20:07, in Social. 360 vizualizari 32 comentarii Taguridementa, libertate, prieteni fara grai, vlad craioveanu, zoofil shortlinkhttp://crct.ro/ngBr

Atentie! Dementa portocalie se ia!

Cu o zi in urma, am primit un telefon de la domnul Robert Lorentz, directorul general al Administratiei de Supraveghere si Protectie a Animalelor, din cadrul Primariei Capitalei, in legatura cu un eveniment stupefiant: un individ dezaxat, din comuna Pantelimon, violase o catelusa, proprietate a unei doamne, pe nume Gheorghita Raducanu.

Din discutiile ulterioare, pe care le-am purtat cu nora proprietarei, doamna Vasilica Stefanescu, am aflat ca monstrul zoofil poarta numele de Costica Reset, fost sot si actual concubin al Gheorghitei Raducanu. Doamna Stefanescu insasi il surprinsese pe dement asupra faptului, sambata seara, intr-o bucatarie de vara, anexa a gospodariei. Si poate ca nu intamplator alcoolicul Costica are asemenea apucaturi, de vreme ce isi trambiteaza, pe toate ulitele si prin carciumi, admiratia neroada pentru Traian Basescu.

Oripilat de cele relatate, am inaintat Politiei din Pantelimon, impreuna cu doamna Maria Beck, vicepresedinte al Ligii pentru Apararea Drepturilor Animalelor din Romania (LADAR), domnul Mircea Serbanoiu, presedintele LADAR si domnul Vlad Craioveanu, reprezentantul Asociatiei “Prieteni fara Grai”, o plangere penala impotriva infractorului involuat Costica Reset, pe care l-am acuzat de cruzimi fata de animale ( provocare de suferinte fizice si psihice), fapte sanctionate de Legea nr. 9/2008 (Legea “Marinescu”) cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

De data aceasta, Politia a raspuns sesizarii neasteptat de prompt, deschizand o ancheta penala. Astfel, la fata locului s-a deplasat o echipa de politisti, condusa de domnul Aleodor Trifu, agent-sef, insotind pe doamna doctor Corina Preda, de la Directia Sanitar-Veterinara a judetului Ilfov, si pe doamna Maria Beck. S-au audiat martori, s-au prelevat probe biologice, iar catelusa a fost transportata la Clinica Ilioara, din Bucuresti, pentru expertizare.

Dupa terminarea investigatiilor, biata catelusa, victima a fanteziilor maladive ale unui psihopat, periculos pentru intreaga comunitate de altfel, va fi data spre adoptie. Doritorii sunt invitati sa telefoneze la numarul:  031-805-2056.

Tin sa subliniez ca zoofilul Costica ar face o cariera stralucita in PDL, alaturi de alti dementi!

Comentarii (32):
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.