Reteaua Corect

Urbaniștii se apără

Scris de newsreporter in 02 Mai 2023 la 16:05, in Social. 621 vizualizari Intra in discutie Taguriadu, nicusor dan, primarie, protest shortlinkhttp://crct.ro/nBfU

Asociația pentru Dreptul Urbanismului (ADU) anunță organizarea unei adunări publice în perioada 3-8 mai 2023, în conformitate cu Legea nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Adunarea va avea loc între orele 07:30 și 11:00 dimineața, pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 46, în fața Primăriei Municipiului București, pentru a atrage atenția asupra unor probleme importante legate de urbanism și administrarea orașului.

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea în legătură cu activitatea Primarului General - Nicușor Dan, Arhitectul-Șef - Adrian Bold și Directorul Juridic Adrian Iordache, în raport cu registrul spațiilor verzi, calitatea mediului, blocajul administrativ la Direcția Urbanism și plata amenzilor către Inspectoratul de Stat în Construcții din bugetul unității administrativ-teritoriale a Municipiului București, dezinformarea și declarațiile false pe care le face Primarul General în fața cetățenilor prin canalele de mass media și social media.
Evenimentul, care va reuni aproximativ 50 de persoane, va permite participanților să își exprime nemulțumirile și să atragă atenția asupra problemelor menționate mai sus. Participanții vor utiliza pancarte, placarde, mesh-uri și bannere pentru a transmite mesajele lor, iar scandările vor fi realizate cu ajutorul vocilor, megafoanelor, boxelor portabile și microfoanelor, fluiere, respectând nivelul de zgomot maxim admis în conformitate cu legislația în vigoare.
ADU își asumă responsabilitatea pentru buna organizare a adunării și va veghea ca evenimentul să se desfășoare în condiții pașnice și civilizate, fără a degenera în acte de violență. Nu se solicită măsuri din partea organelor de poliție/jandarmerie și a primăriei.
Asociația pentru Dreptul Urbanismului își propune să contribuie la îmbunătățirea calității vieții în București și să sprijine dialogul constructiv între cetățeni și autoritățile locale.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Pânișoară AlexandruPreședinte, Asociația pentru Dreptul UrbanismuluiEmail:  a@planright.orgTelefon: +40 737 781 400

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.