Reteaua Corect

Universitatea din Bucureşti a început înscrierile

Scris de newsreporter in 01 iulie 2020 la 12:17, in Social. 324 vizualizari Intra in discutie Tagurifacultate, inscrieri, Universitatea din Bucuresti shortlinkhttp://crct.ro/nwjh

Universitatea din Bucureşti a început, miercuri, înscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultăţi și anunță că taxa de înscriere este redusă cu 25% pentru candidaţii care care se înscriu online. Înscrierile se vor încheia în 30 iulie. În contextul pandemiei de COVID-19, va fi organizat examen doar la Facultatea de Drept. La restul facultăților, admiterea se face pe baza mediei/ a notelor de la bacalaureat sau a unui eseu motivațional, fiecarae facultate având o formulă mixtă proprie pentru admitere, scrie Hotnews.ro.

Universitatea din București a transmis, miercuri, că, având în vedere situația generată de pandemia de COVID-19, procesul de admitere 2020 la programele de studii ale celor 19 facultăți ale UB a fost adaptat, iar majoritatea facultăților oferă viitorilor studenți și masteranzi un proces online de înscriere și de admitere.
Pentru admiterea din acest an la studii universitare de licență, Universitatea din București pune are număr total de 4.415 locuri la buget, în timp ce pentru studii universitare de master Universitatea din București scoate la concurs un număr total de 3.200 de locuri bugetate la toate cele 19 facultăți ale sale.

Numărul de locuri la buget repartizat pe facultăți pentru studii universitare de licență poate fi consultat aici, iar cel pentru studii universitare de master aici.

Cinci forme de admitere

Pentru studiile universitare de licență sunt cinci forme de admitere:
  • admitere pe baza mediei/ a notelor de la bacalaureat,
  • admitere pe baza mediei de la bacalaureat și a unui eseu motivațional,
  • admitere pe baza unei formule mixte,
  • admitere pe baza unui interviu motivațional
  • admitere pe bază de examen (Facultatea de Drept).
Informații detaliate despre modalitățile de admitere pentru fiecare dintre cele 19 facultăți ale Universității din București pentru studii universitare de licență pot fi consultate aici și aici.

În ceea ce privește programele de master, modalitățile de admitere pentru sesiunea iulie-septembrie 2020 pot fi accesate aici și aici.
Informații cu privire la perioadele de înscriere stabilite de fiecare dintre cele 19 facultăți ale Universității din București pot fi accesate aici.
Actele necesare înscrierii pot fi depuse online, prin completarea unui formular și încărcarea documentelor solicitate. Fiecare facultate va afișa pe site-ul propriu formularul de înscriere. Datele de contact ale celor 19 facultăți ale UB pot fi accesate aici.
Pe platforma online www.po.unibuc.ro, candidații pot achita taxa de înscriere pentru concursul de admitere 2020. Candidații care se vor înscrie online la concursul de admitere la una dintre cele 19 facultăți ale Universității din București beneficiază de o reducere de 25% din taxa de înscriere.
Pentru candidații care optează pentru înscrierea la sediile facultăților, UB oferă cazare gratuită în perioada admiterii, în limita locurilor disponibile, pentru trei nopți. Cazarea va fi posibilă atât pentru candidat, cât şi pentru însoţitorul acestuia, precizează UB. Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.