Reteaua Corect

Tupeul nesimtit al comandantului Diviziei 4 Gemina, Ovidiu Pop

Ziar de Cluj a publicat azi dimineata o informatie bomba in exclusivitate: ditamai comandantul Divizie 4 Infanterie Gemina, general-maior Ovidiu Pop, care ar trebui sa fie primul in lupta impotriva flagelului Corona in judetul Cluj, si-a tras concediu medical si sta bine merci acasa, alaturi de nevestica, in timp ce sute de medici, asistente, politisti, jandarmi din Cluj trag tare "pe front", fara echipamente de protectie si nevazandu-si pruncii cu saptamanile.

Sursa noastra din cadul Diviziei ne-a marturisit ca sictirul lui Pop merge pana intr-acolo incat ditamai comandantul de divizie nu a fost niciodata prezent in ultimele 3 saptamani la "operativele" din cadrul "celulei de criza" conduse de prefectul Mircea Abrudean:

"Domnule Alexa, Ovidiu Pop e un comandant de carton, un om fara niciun fel de constiinta militara, il doare in cur de noi si sta mereu doar cu somitatile Clujului. Pana la urma e si un noroc, sa stiti, fiindca a fost desemnat sa il inlocuiasca generalul de brigada Nicu Tonu, care e un om de toata isprava, operativ si instruit, muncitor si cu coloana. 

Ovidiu Pop a fost mai mereu asa, si ca el mai sunt in Armata Romana. Din pacate, sunt multi generali care si-au cucerit gradul stand in birou sau la sprituri cu superiorii sau politicienii".

 

Am vrut sa verificam daca e reala informatia primita de la sursa noastra. Telefonic, prefectul Mircea Abrudean ne-a confirmat ca Ovidiu Pop, comandantul Diviziei 4 Infanterie Gemina NU a fost vreo secunda la vreo intalnire cu membrii "celulei de criza": "Dar institutia a fost reprezentata de dl. general Tonu".

Am fost curiosi sa aflam chiar de la generalul-maior de ce si-a luat concediu medical si de ce boala sufera. Aveti mai jos raspunsurile pline de tupeu ale generalului-maior, care ne-a luat de sus cu "vtc-uri" si alte formule contrase, ca sa isi scuze nesimtirea. Din convorbirea desfasurata pe sms-uri cu redactorul Ziar de Cluj intelegem asa:

- comandantul ditamai Diviziei 4 Infanterie Gemina face pe el la o simpla viroza respiratorie, pe cand altii sunt la datorie fara sa cracneasca

- comandantul ditamai Diviziei 4 Infanterie Gemina se comporta ca un pisolcos preferand caldura caminului conjugal, in loc sa isi ia niste medicamente de gripa, masca si protectie si sa vina la munca, nu de alta, dar Ovidiu Pop nu e un soldat oarecare, e GENERAL-MAIOR si COMANDANT DE DIVIZIE. 

- pe generalul-maior Ovidiu Pop il doare in cur de problemele judetului Cluj, de prefect, de seful Jandarmeriei, de seful Judetului, de seful ISU si alti decidenti, prefera sa stea in videoconferinte "cu superiorii"

- generalul-maior Ovidiu Pop nu a participat FIZIC la nicio sedinta operativa a celulei de criza instituite la nivelul judetului Cluj.

Ziardecluj.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.