Reteaua Corect

Tucker Carlson rupe tăcerea despre părăsirea Fox News într-un videoclip sfidător

Scris de newsreporter in 27 aprilie 2023 la 10:39, in Social. 310 vizualizari Intra in discutie Tagurifox news, Tucker Carlson, videoclip shortlinkhttp://crct.ro/nBeq

Tucker Carlson a rupt tăcerea în legătură cu ieșirea sa bruscă de la Fox News într-un videoclip sfidător și plin de conspirație pe care l-a postat pe Twitter, scrie Solidnews.

Rețeaua de știri a lui Rupert Murdoch a despărțit compania de prezentatorul TV de dreapta luni, la câteva zile după ce Fox News a fost de acord să plătească 787,5 miliarde de dolari către Dominion Voting Systems pentru a soluționa un proces de defăimare asupra minciunilor electorale amplificate de personalitățile canalului.

Carlson a spus în videoclip – care a fost postat la 8 seara, la începutul activității sale anterioare, în slotul său de la Fox News – că după ce a fost „în afara vacarmului pentru câteva zile” și-a dat seama cât de „incredibil de stupide sunt majoritatea dezbaterilor pe care le vezi la televizor”, numindu-le „complet irelevante” și insistând că „nu înseamnă nimic”.

„În cinci ani nici nu ne vom aminti că le-am avut”, a spus el, adăugând: „Aveți încredere în mine ca cineva care a participat”.

Și a spus că „marile subiecte care ne definesc viitorul”, cum ar fi „războiul, libertățile civile, știința emergentă, schimbările demografice, puterea corporativă, etc. Resursele naturale nu au primit „dezbatere legitimă” în SUA.
Astfel de dezbateri nu sunt permise în mass-media americană. Atât partidele politice, cât și donatorii lor au ajuns la un consens cu privire la beneficiile lor și complotează în mod activ pentru a închide orice conversație despre asta”, a spus el.

Carlson a spus că rezultatul a fost că America „arată brusc foarte mult ca un stat cu un singur partid” și a numit-o „o realizare deprimantă”.

„Actualele noastre doctrine nu vor dura. Sunt lipsiți de creier, nimeni nu îi crede, aproape că nu au îmbunătățit viața nimănui. Acest moment este în mod inerent ridicol pentru a continua și așa nu va continua”.

„Oamenii responsabili știu acest lucru și de aceea sunt isterici și agresivi, le este frică. Ei au renunțat la persuasiune și recurg la forță. Dar nu va funcționa. Când oamenii cinstiți spun ce este adevărat, cu calm și fără jenă, devin puternici”.

„În același timp, mincinoșii care au încercat să-i reducă la tăcere se micșorează și devin mai slabi, aceasta este legea de fier a universului. Lucrurile adevărate predomină”.

„Unde mai poți găsi americani care spun lucruri adevărate? Nu au mai rămas multe locuri, dar sunt unele, și asta e suficient. Atâta timp cât auzi cuvintele, există speranță.”

Și a terminat videoclipul semnând: „Ne vedem curând”.

Carlson este înlocuit în slotul de la ora 8 al rețelei cu o serie de gazde ale postului care vor ține emisiuni prin rotație rotativă până când poate fi găsit un înlocuitor permanent.

sursă: smartnews.com

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.