Reteaua Corect

Telefoanele unor medici, publicate în Monitorul Oficial. Gafă a Andreei Moldovan

Scris de newsreporter in 16 aprilie 2021 la 10:15, in Social. 335 vizualizari Intra in discutie Taguriandreea moldovan, gafa, medici, Monitorul Oficial, telefoane shortlinkhttp://crct.ro/nxGP

Mai multe numere de telefon ale unor medici, de diferite specialități, au fost publicate Monitorul Oficial, ca urmare a unei gafe a fostului secretar de stat Andreea Moldovan, scrie Evz.ro, citând Antena 3.

Astfel, o listă cu datele de contact ale unor medici romîni au apărut în Monitorul Oficial, fiind publicate ca urmare a unei gafe a fostului secretar de stat.

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, a prezentat în emisiunea de joi seara, lista cu datele de contact ale cadrelor medicale, așa cum a apărut în Monitorul Oficial.

Se pare că fostul secretar de stat a întocmit o listă cu mai mulți medici români, având specializări diferite, iar aceasta a ajuns în Monitor Oficial. Practic, până la corectarea gafei, aceste date de contact au fost la dispoziția tuturor. Aceasta deoarece Monitorul Oficial este disponibil în format electronic, pentru toată lumea.

Andreea Moldovan demisă de premierul Cîțu

Secretarul de stat Andreea Moldovan a fost demisă, miercuri, de premierul Florin Cîțu, odată cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. Decizia a fost luată după ce în Monitorul Oficial a apărut un ordin al ministrului Sănătății prin care erau stabilite noi criterii pentru stabilirea măsurii de carantinare. Este vorba despre Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 506/2021 – ordin care a fost imediat abrogat de Florin Cîțu, imediat ce a preluat interimar funcția de ministru al Sănătății.

Premierul a justificat decizia de demitere a secretarului de stat prin faptul că ordinul nu a avut aprobarea sa. El a precizat că ar fi trebuit să-și de acordul în calitate de premier și președinte al Centrului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Putem să discutăm de acel ordin, dacă trebuie să avem sau nu acele criterii. Problema este următoarea: acel ordin a fost publicat fără să treacă prin CNSU. Toate criteriile trebuie să treacă prin CNSU, iar în CNSU președinte este premierul României. Nu a trecut prin CNSU, deci nu putea să fie publicat acel ordin. Noi am mai publicat modificări ale formulei, știți foarte bine, au fost introduse focarele, am schimbat criteriile, de la 4 la mie, de la 7,5 la mie, toate acestea au trecut prin CNSU. Era nevoie de acest ordin să treacă prin CNSU, aceasta este problema”, a spus premierul Florin Cîțu.

Evz.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.