Reteaua Corect

Surse: Cătălin Predoiu l-a ajutat pe Cătălin Cherecheș să fugă din țară

Surse din cadrul Poliției de Frontieră susțin pentru Anchetatorii.ro că ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, l-a ajutat pe primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, să fugă din țară. Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Cluj la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Primarul Cherecheș a fost dus de un prieten taximetrist până la Satu Mare de unde a fost preluat de consilierul ministrului Cătălin Predoiu, Vasile Pâc și fiul său Raul Pâc. Cei doi, tată și fiu, l-au trecut frontiera de stat prin Vama Petea pe Cătălin Cherecheș. Cei din punctul de frontieră Petea susțin sub anonimat pentru Anchetatorii.ro că cei trei nu au fost controlați, iar datele din buletinul verișorului lui Cătălin Cherecheș au fost introduse ulterior în calculatorpentru a mima o eroare infantilă a polițiștilor de frontieră din Vama Petea.

Vasile Pâc, consilierul ministrului Predoiu – fiul Raul Pâc

Sursele noastre susțin că Vasile Pâc este asociatul lui Cătălin Cherecheș și ar avea grijă și de tatăl ministrului Cătălin Predoiu. Ministrul ar avea o casă în Maramureș pe numele unei terțe persoane. Ministrul Predoiu își petrece vacanțele cu familia în Maramureș, iar consilierul său Vasile Pâc are grijă să fie bine primit cu fiecare ocazie.

Cătălin Predoiu cu familia în Maramureș

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a rămas fără proprietăți în declarația de avere, însă surse avizate susțin că acesta doar și-a ascuns averea pe numele fostei soții și pe numele unor interpuși. Șeful demis al Poliției de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu, este concubinul “blondei lui Boc”, Ștefania Ferencz, Ferencz și Ivașcu sunt moroșeni, la fel ca și Cherecheș. Ivașcu fiind de asemenea un om de încredere al ministrului Predoiu. Șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu, a primit ordin de la Cătălin Predoiu să îl lase pe Cherecheș să fugă din țară.

Fuga din țară a primarului Cătălin Chercheș a fost aranjată de însuși ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, împreună cu apropiații săi, Vasile Pâc, Raul Pâc și șeful Poliției de Frontieră, Victor Ștefan Ivașcu. Ne abținem de la comentarii suplimentare. Trageți voi concluziile. Trăim în Republica Infractorilor.

Articol preluat de pe Anchetatorii.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.