Reteaua Corect
Val Valcu

Suedezii dresează ciorile să adune țigări. Uitați-vă la ce lucrează ciorile protejate de Nicușor Dan

Scris de Val Valcu in 17 iunie 2022 la 11:44, in Social. 489 vizualizari Intra in discutie Taguriciori, niculor dan, suedia, tigari shortlinkhttp://crct.ro/nzKt

Nicușor Dan a plătit un studiu care să evalueze numărul de ciori din Cișmigiu și impactul acestora asupra mediului. Astfel, a evitat să răspundă solicitărilor cetățenilor care se plâng de zgomotul făcut de stolurile care au invadat Capitala și de mizeria făcută de miile de zburătoare, al căror găinaț a schimbat culoarea asfaltului sau a mașinilor, a distrus pomii și care poate transmite diverse boli.

Nu se știe cât va plăti în final Primăria pe studiile despre ciori, dar sigur va face economii pe modelul suedez. În capitala Suediei, au fost dresate ciori să adune mucurile de țigări de pe străzi, ca să economisească banii dați pe salubritate.

În Bucureștiul lui Clotilde Armand și Nicușor Dan, o problemă mai gravă decât mucurile de țigări aruncate pe jos o reprezintă șobolanii. Armand le-a deschis fast-food-uri în Sectorul 1, unde criza gunoaielor nu pare a avea sfârșit, iar deratizarea promisă de primarul general merge la fel ca recondiționarea conductelor de apă caldă, adică nu prea are efect.

Cum minus cu minus dă plus, așa cum ne spune matematicianul de la PMB, înmulțirea nemumăratelor ciori (în sensul că încă nu s-a terminat studiul care le numără) ar putea fi soluția pentru eliminarea șobolanilor. Imagini surprinse pe o stradă din București arată cum fac ciorile treaba Primăriei Generale.

 

De menționat că șobolanul se aventurase ziua în amiaza mare pe carosabil, așa cum fac de altfel tot mai multe rozătoare, care se simt în București ca la ele acasă. Ghinionul a făcut să fie zărit de o pereche de ciori și eliminat ”natural”, așa cum vedeți în imagini. Dacă mai sunt și bucureșteni sensibili le recomand să nu deschidă galeria foto. Dar șansele sunt mici : să reziști în București, printre gunoaie, gândaci sau șobolani cât pisica și să te mai șocheze împărțirea prăzii între două ciori.

Video AICI

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.