Reteaua Corect

SUA: Secretarul adjunct al sănătății, propunere șoc

Secretarul adjunct al Sănătății al SUA, Rachel Levine, a cerut legi care să „susțină și să împuternicească” tinerii „să primească tratament de afirmare a genului” luni, scrie FoxNews, potrivit mariustuca.ro.

Fiind invitat în emisiunea „Andrea Mitchell Reports” de la MSNBC, Levine, care este transgender, a discutat despre un articol de opinie care critica state precum Florida pentru că au impus limite ale tratamentelor transgender pentru tineri. Levine a subliniat că aceste legi, împreună cu „hărțuirea semnificativă”, sunt cele care contribuie la problemele mentale ale tinerilor trans.

„Tinerii trans sunt vulnerabili. Ei suferă de hărțuire semnificativă, uneori în școli sau în comunitatea lor. Au mai multe probleme de sănătate mintală, dar nu există nimic inerent în a fi transgender sau a diferențierii de gen care ar predispune tinerii la depresie sau anxietate. Este hărțuirea și intimidarea”, a spus Levine. „Acum, ei suferă atacuri motivate politic prin acțiunile statului împotriva acestor tineri transgender vulnerabili. Acest lucru nu se bazează pe date. Aceste acțiuni sunt motivate politic”.

"Așa că vrem cu adevărat să ne bazăm tratamentul și să afirmăm și să sprijinim și să dăm putere acestor tineri să nu-și limiteze participarea la activități sportive și chiar să le limităm capacitatea de a primi tratament de afirmare a genului în starea lor”, a spus Levine

Mai mulți utilizatori de Twitter au atacat rapid comentariile lui Levine pentru că susțin tratamentele de tranziție de gen ca o modalitate de a împuternici copiii.

„Regim neserios”, a scris pe Twitter editorul de opinie al Newsweek, Josh Hammer.

Prezentatorul emisiunii radio Mark Davis a scris: „Dumnezeu să ne ajute. Nu aș începe nicio ceartă personală cu #RachelLevine despre statutul trans. Ce vor adulții să facă cu propria lor viață nu este treaba mea. Dar aceasta este o susținere neîngrădită a abuzului asupra copiilor. "

„Este doar îngrozitor. Președinția Biden distruge America”, a scris Nile Gardiner, colaboratorul Telegraph.

 Fostul secretar de presă al Departamentului Educației, Angela Morabito, a postat pe Twitter: „Poate că singurul lucru mai rău decât majoretele pentru sterilizarea copiilor este numirea acestei „împuterniciri”.

„80% dintre copii depășesc disforia de gen. În conformitate cu politicile de „îngrijire de gen” ale Administratorului Biden, acești copii pot suferi vătămări ireversibile. „Îngrijirea de afirmare a genului” este abuz asupra copiilor”., a scris Senatorul Roger Marshall.

Video pe mariustuca.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.