Reteaua Corect

Sorina Matei acuza: seful SRI a instituit embargou in presa pe tema fugii lui Iohannis de dezbatere

Scris de newsreporter in 13 noiembrie 2019 la 10:15, in Social. 87 vizualizari Intra in discutie Taguridezbatere, Eduard Hellvig, iohannis, presa, sorina matei, sri shortlinkhttp://crct.ro/nvgn

Jurnalista Sorina Matei acuza ca seful SRI a instituit embargou in presa pe tema fugii lui Iohannis de dezbaterea publica cu Dancila, scrie Luju.ro.: “Io si alti ziaristi care mi-au spus ce au patit azi ii asiguram foarte ferm si sincer pe Hellvig si Iohannis ca vom continua sa scriem si sa vorbim, indiferent what. Domnule Hellvig si surogatele din dotare, jurnalismul se face exclusiv prin ziaristi, pentru informarea corecta a oamenilor. Jurnalismul nu e cu kiss asses, nici pay for play”.

A atins cote elucubrante disperarea ca actualul presedinte Klaus Iohannis sa nu fie deranjat nici macar cu o floare pentru ceea ce asteapta intreaga presa si toata opinia publica: o dezbatere cu contracandidata Viorica Dancila. Iar aceasta disperare l-a facut chiar pe directorul SRI Eduard Hellvig sa puna bocancul pe mass media, incercand sa instituie embargou asupra subiectului „Iohannis fuge de dezbaterea publica”. Cel putin asa acuza jurnalista Sorina Matei marti, 12 noiembrie 2019, avertizand ca asa ceva este o aberatie pentru orice democratie.

 


Mai exact, Matei sustine ca a primit telefoane de la numerosi jurnalisti care i s-au plans de faptul ca li se baga pumnul in gura cand incearca sa relateze despre mutenia suverana in care a intrat Werner.


Redam cele doua semnale de alarma trase de Sorina Matei pe Facebook (aici si aici):


E o disperare la toti sa iasa Maus mama mama. Pe Barna l-au improscat strategic primul ca ala era pericolul lor cel mare/ nu ca n-ar fi avut cu ce demult, Maus a ajutat-o la disperare pe Vio si Maus tot n-a luat cu 4 in fata. Ca deh, daca ti-ai dat un picior ca sa nu intre Barna acum nu mai ai in ce pune pantoful. Hellvig si sistemul lui Peste prajit cu toate slugile din dotare sunt constienti ca Maus nu prea mai are ce capacita, aia de la USR il urasc multi, electoratul de stanga il uraste, aia ai lui din 2014 nu il mai voteaza ca nu sunt spalati pe creier sa voteze idiotenie, nu e niciun action, nicio miza, oamenii nu sunt capacitati, deci fac damage control. Si-au scos maimutele infractoare la tv si all over si slugile penibile de la PNL sa convinga pe toata lumea ca e mai bine in comunism. Ca de fapt ala nu face fata nici macar unui fake de dezbatere. Schimba poeziile de la ora la ora si mint ingropandu-se in penibil total, enervand pe toata lumea, sunt tupeisti, agresivi, aroganti si prosti. Definitia umana a prostiei. Si a bagat si embargo pe presa sa nu fie criticat Maus. Ca Maus trebuie pupat in kur. Ca asa face presa in capul lor. Pupa in kur. Deci asta face unul total disperat sa ajunga presedinte cica democratic si printr-un blat ordinar la Cotroceni. Brrr, ce sistem format din oameni absolut sinistri”.

 

 

Vreau sa va spun, la modul cel mai serios si fara nicio gluma, ca este impusa cu foarte mare putere o adevarata BLOCADA MEDIA din zona Raul Eduard Hellvig, Klaus Iohannis si reprezentantii PNL, inclusiv multi priteni ai lui Hellvig de la PNL, activistii si propagandistii sai pe coco de la cetateni, ca ziaristii sa nu discute absolut nimic si nici sa nu mai scrie de faptul ca Iohannis nu doreste sa participe la o dezbatere publica in cursa pentru al doilea mandat, ca fuge de raspunsuri si argumente si respectat promisiuni din campania din 2014, si ca aceasta este o atitudine de stat comunist. Asta culmea, in conditiile in care exista unanimitate de opinii in media ca trebuie sa existe aceasta dezbatere in orice stat democratic. Io si alti ziaristi care m-au contactat si care mi-au spus ce au patit azi vrem sa-l asiguram foarte ferm si sincer pe aceasta cale pe domnul Hellvig si Iohannis ca vom continua sa scriem si sa vorbim, indiferent what. Domnule Hellvig si surogatele din dotare, jurnalismul se face exclusiv prin ziaristi, pe baza factuala, doar pentru public si pentru informarea corecta a oamenilor. Jurnalismul nu e cu kiss asses si nici pay for play. Dvs nu aveti absolut niciun rol in meseria noastra, eventual doar sunteti subiecti de presa pentru informarea oamenilor pe baza factuala. Over and out. Voi reveni cu Maus. Filmuteul promisiuni neonorate 2014 episodul 7. Si da, voi scrie si de dezbaterea care trebuie sa existe in orice democratie. Chiar si in surogate de democratie.

 

#HellvigKlausPeNeLeuImpunBlocataMediaPeDezbatere

 

 

Domnul Hellvig nu se poate duce cu tutarii sai cu case de la mafioti si bani de la oameni si de la vanghelie si de la mafia lui Nuti decat in Coreea de Nord. Pana si in Rusia e cu dezbatere, debate, interviuri si conferinte maraton. Deci ce face Hellvig acum este absolut inacceptabil. Vad ca iar au schimbat poezia. a 3-a oara, de tot rasul. ieri ziceau ca democratia nu e cu dezbateri, dupa aceea ca e vorba de extremism sau ceva iar acum spune de guvernare sau ceva. Oamenii efectiv au pierdut legatura cu pamantul si practic nu realizeaza ce fac.

 

 

Ipocritul Werner

 

 

Situatia este cu atat mai jenanta, cu cat in campania prezidentiala din 2014, acelasi Iohannis tuna si fulgera impotriva lui Victor Ponta, acuzandu-l pe premierul momentului ca fuge de dezbatere . In cele din urma, ne amintim, au avut loc doua astfel de evenimente intre tururile de scrutin.

 

 

Iata ce scria Klaus Iohannis pe Facebook in 4 noiembrie 2014 (vezi facsimil):

 

 

Constat ca domnul Victor Ponta isi mentine aceeasi atitudine aroganta cu care ne-a obisnuit si in ceea ce priveste organizarea unei dezbateri electorale atat de necesare si asteptate de catre toti romanii interesati sa afle proiectele celor doi candidati ramasi in cursa pentru Palatul Cotroceni.

 

 

Domnul Ponta nu poate decide singur detaliile si conditiile in care ar urma sa se desfasoare o astfel de dezbatere electorala. Temele se stabilesc in mod firesc prin negociere de catre echipele de campanie ale ambilor candidati intrati in turul doi si nu se transmit prin fax de catre un candidat care a stabilit deja ordinea si continutul intrebarilor.

 

 

Solicit in mod public candidatului Victor Ponta sa renunte de urgenta la asemenea tertipuri si sa aiba curajul sa isi asume o confruntare de idei corecta, in care niciunul dintre noi nu porneste cu un avantaj ilegitim. Ii cer premierului sa mandateze echipa sa de campanie sa poarte negocieri cu membrii staff-ului meu pentru a stabili cat mai rapid conditiile de desfasurare a unei dezbateri reale, din care electoratul sa poata intelege care este viziunea fiecarui candidat pentru viitorul Romaniei”.


 

 

Klaus nu stie daca a vazut soarele sau nu

 

 

Tot in legatura cu fuga lui Klaus Iohannis de orice dezbatere, Mirel Curea subliniaza, in schimb, cumplita lipsa de spontaneitate a politicianului, ziaristul postand pe Facebook o inregistrare cu Werner din campania de acum cinci ani, cand acesta nu a fost in stare sa raspunda la o intrebare simpla: care este prima lui amintire din copilarie?

 

 

Iata dialogul dintre Klaus Iohannis si reporter (vezi video):

 

 

Reporter Digi 24: Care ar fi prima amintire, cea mai veche, pe care o aveti din copilarie sau adolescenta?

 

 

Klaus Iohannis: [Tace, zambeste si da din cap in semn de „nu”.]

 

 

Reporter: Un obiect, o intamplare, o senzatie, ceva...

 

 

Klaus Iohannis: Nu pot sa va raspund la asta. Nu stiu. Nu mi-am pus problema acuma sa stau sa judec daca am vazut soarele sau nu.Prezentam comentariul lui Mirel Curea fata de inregistrarea video:


Chiar nu vrea nimeni sa spuna pe bune, de ce fuge Sasone de o dezbatere publica? Pentru ca nu poate!

 

 

Nu poate din motive foarte clare, de ordin obiectiv, fara vreo legatura cu strategiile, din care nu vorbeste decat cu aranjamente, cu suflat in casca, sau citind de pe hartii.

 

 

Care sunt cauzele din care incapabil sa vorbeasca liber? Nu sunt competent sa raspund, pentru ca nu sunt medic, dar pot pune aici o secventa relevanta in privinta motivelor pentru care nu poate si nici nu este lasat sa incerce sa vorbeasca liber.

 

Priviti-o bine, secventa asta spune totul!

 

PS Salvati-o, va disparea ca in Harry Potter!”

A atins cote elucubrante disperarea ca actualul presedinte Klaus Iohannis sa nu fie deranjat nici macar cu o floare pentru ceea ce asteapta intreaga presa si toata opinia publica: o dezbatere cu contracandidata Viorica Dancila. Iar aceasta disperare l-a facut chiar pe directorul SRI Eduard Hellvig sa puna bocancul pe mass media, incercand sa instituie embargou asupra subiectului „Iohannis fuge de dezbaterea publica”. Cel putin asa acuza jurnalista Sorina Matei marti, 12 noiembrie 2019, avertizand ca asa ceva este o aberatie pentru orice democratie.

 


Mai exact, Matei sustine ca a primit telefoane de la numerosi jurnalisti care i s-au plans de faptul ca li se baga pumnul in gura cand incearca sa relateze despre mutenia suverana in care a intrat Werner.


Redam cele doua semnale de alarma trase de Sorina Matei pe Facebook (aici si aici):


E o disperare la toti sa iasa Maus mama mama. Pe Barna l-au improscat strategic primul ca ala era pericolul lor cel mare/ nu ca n-ar fi avut cu ce demult, Maus a ajutat-o la disperare pe Vio si Maus tot n-a luat cu 4 in fata. Ca deh, daca ti-ai dat un picior ca sa nu intre Barna acum nu mai ai in ce pune pantoful. Hellvig si sistemul lui Peste prajit cu toate slugile din dotare sunt constienti ca Maus nu prea mai are ce capacita, aia de la USR il urasc multi, electoratul de stanga il uraste, aia ai lui din 2014 nu il mai voteaza ca nu sunt spalati pe creier sa voteze idiotenie, nu e niciun action, nicio miza, oamenii nu sunt capacitati, deci fac damage control. Si-au scos maimutele infractoare la tv si all over si slugile penibile de la PNL sa convinga pe toata lumea ca e mai bine in comunism. Ca de fapt ala nu face fata nici macar unui fake de dezbatere. Schimba poeziile de la ora la ora si mint ingropandu-se in penibil total, enervand pe toata lumea, sunt tupeisti, agresivi, aroganti si prosti. Definitia umana a prostiei. Si a bagat si embargo pe presa sa nu fie criticat Maus. Ca Maus trebuie pupat in kur. Ca asa face presa in capul lor. Pupa in kur. Deci asta face unul total disperat sa ajunga presedinte cica democratic si printr-un blat ordinar la Cotroceni. Brrr, ce sistem format din oameni absolut sinistri”.

 

 

Vreau sa va spun, la modul cel mai serios si fara nicio gluma, ca este impusa cu foarte mare putere o adevarata BLOCADA MEDIA din zona Raul Eduard Hellvig, Klaus Iohannis si reprezentantii PNL, inclusiv multi priteni ai lui Hellvig de la PNL, activistii si propagandistii sai pe coco de la cetateni, ca ziaristii sa nu discute absolut nimic si nici sa nu mai scrie de faptul ca Iohannis nu doreste sa participe la o dezbatere publica in cursa pentru al doilea mandat, ca fuge de raspunsuri si argumente si respectat promisiuni din campania din 2014, si ca aceasta este o atitudine de stat comunist. Asta culmea, in conditiile in care exista unanimitate de opinii in media ca trebuie sa existe aceasta dezbatere in orice stat democratic. Io si alti ziaristi care m-au contactat si care mi-au spus ce au patit azi vrem sa-l asiguram foarte ferm si sincer pe aceasta cale pe domnul Hellvig si Iohannis ca vom continua sa scriem si sa vorbim, indiferent what. Domnule Hellvig si surogatele din dotare, jurnalismul se face exclusiv prin ziaristi, pe baza factuala, doar pentru public si pentru informarea corecta a oamenilor. Jurnalismul nu e cu kiss asses si nici pay for play. Dvs nu aveti absolut niciun rol in meseria noastra, eventual doar sunteti subiecti de presa pentru informarea oamenilor pe baza factuala. Over and out. Voi reveni cu Maus. Filmuteul promisiuni neonorate 2014 episodul 7. Si da, voi scrie si de dezbaterea care trebuie sa existe in orice democratie. Chiar si in surogate de democratie.

 

#HellvigKlausPeNeLeuImpunBlocataMediaPeDezbatere

 

 

Domnul Hellvig nu se poate duce cu tutarii sai cu case de la mafioti si bani de la oameni si de la vanghelie si de la mafia lui Nuti decat in Coreea de Nord. Pana si in Rusia e cu dezbatere, debate, interviuri si conferinte maraton. Deci ce face Hellvig acum este absolut inacceptabil. Vad ca iar au schimbat poezia. a 3-a oara, de tot rasul. ieri ziceau ca democratia nu e cu dezbateri, dupa aceea ca e vorba de extremism sau ceva iar acum spune de guvernare sau ceva. Oamenii efectiv au pierdut legatura cu pamantul si practic nu realizeaza ce fac.

 

 

Ipocritul Werner

 

 

Situatia este cu atat mai jenanta, cu cat in campania prezidentiala din 2014, acelasi Iohannis tuna si fulgera impotriva lui Victor Ponta, acuzandu-l pe premierul momentului ca fuge de dezbatere . In cele din urma, ne amintim, au avut loc doua astfel de evenimente intre tururile de scrutin.

 

 

Iata ce scria Klaus Iohannis pe Facebook in 4 noiembrie 2014 (vezi facsimil):

 

 

Constat ca domnul Victor Ponta isi mentine aceeasi atitudine aroganta cu care ne-a obisnuit si in ceea ce priveste organizarea unei dezbateri electorale atat de necesare si asteptate de catre toti romanii interesati sa afle proiectele celor doi candidati ramasi in cursa pentru Palatul Cotroceni.

 

 

Domnul Ponta nu poate decide singur detaliile si conditiile in care ar urma sa se desfasoare o astfel de dezbatere electorala. Temele se stabilesc in mod firesc prin negociere de catre echipele de campanie ale ambilor candidati intrati in turul doi si nu se transmit prin fax de catre un candidat care a stabilit deja ordinea si continutul intrebarilor.

 

 

Solicit in mod public candidatului Victor Ponta sa renunte de urgenta la asemenea tertipuri si sa aiba curajul sa isi asume o confruntare de idei corecta, in care niciunul dintre noi nu porneste cu un avantaj ilegitim. Ii cer premierului sa mandateze echipa sa de campanie sa poarte negocieri cu membrii staff-ului meu pentru a stabili cat mai rapid conditiile de desfasurare a unei dezbateri reale, din care electoratul sa poata intelege care este viziunea fiecarui candidat pentru viitorul Romaniei”.


 

 

Klaus nu stie daca a vazut soarele sau nu

 

 

Tot in legatura cu fuga lui Klaus Iohannis de orice dezbatere, Mirel Curea subliniaza, in schimb, cumplita lipsa de spontaneitate a politicianului, ziaristul postand pe Facebook o inregistrare cu Werner din campania de acum cinci ani, cand acesta nu a fost in stare sa raspunda la o intrebare simpla: care este prima lui amintire din copilarie?

 

 

Iata dialogul dintre Klaus Iohannis si reporter (vezi video):

 

 

Reporter Digi 24: Care ar fi prima amintire, cea mai veche, pe care o aveti din copilarie sau adolescenta?

 

 

Klaus Iohannis: [Tace, zambeste si da din cap in semn de „nu”.]

 

 

Reporter: Un obiect, o intamplare, o senzatie, ceva...

 

 

Klaus Iohannis: Nu pot sa va raspund la asta. Nu stiu. Nu mi-am pus problema acuma sa stau sa judec daca am vazut soarele sau nu.Prezentam comentariul lui Mirel Curea fata de inregistrarea video:


Chiar nu vrea nimeni sa spuna pe bune, de ce fuge Sasone de o dezbatere publica? Pentru ca nu poate!

 

 

Nu poate din motive foarte clare, de ordin obiectiv, fara vreo legatura cu strategiile, din care nu vorbeste decat cu aranjamente, cu suflat in casca, sau citind de pe hartii.

 

 

Care sunt cauzele din care incapabil sa vorbeasca liber? Nu sunt competent sa raspund, pentru ca nu sunt medic, dar pot pune aici o secventa relevanta in privinta motivelor pentru care nu poate si nici nu este lasat sa incerce sa vorbeasca liber.

 

Priviti-o bine, secventa asta spune totul!

 

PS Salvati-o, va disparea ca in Harry Potter!”

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.