Reteaua Corect

Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

Scris de newsreporter in 07 iulie 2020 la 10:52, in Social. 531 vizualizari Intra in discutie Tagurirestaurant, servicii secrete, sie shortlinkhttp://crct.ro/nwl0

Starea de alertă se pare că nu e valabilă pentru toți românii! Oamenii din Servicii par a fi tratați în regim preferențial, scrie bugetul.ro.

În vreme ce industria HoReCa e la pământ, singurul restaurant deschis în vreme de stare de alertă este cel pentru angajații Serviciului de Informații Externe.

Este vorba despre restaurantul Hotelului„ ARAD” din Neptun – Olimp, care ar trebui să fie discretul hotel al Serviciului de Informații Externe. Și unde spionii patriei pot lua masa în tihnă, dar nu în soarele arzător al teraselor de pe marginea drumului, ca toți ceilalți turiști, ci chiar în restaurantul din interiorul hotelului, informează Național.

Sute de hoteluri au făcut pregătiri intense și extrem de costisitoare pentru a putea convinge guvernul să îi lase să funcționeze și cu restaurantele din interior, fie și la capacitate redusă. Și pentru a putea astfel să salveze ce mai este de salvat din actualul sezon. Însă premierul Ludovic Orban a rămas ferm pe poziție – și probabil cu trabucul și paharul în mână- dictând din cabinetul său de la Palatul Victoria că legea este una pentru toți românii. Și că ea trebuie cică respectată cu sfințenie! Chiar dacă astfel turismul se duce în cap iar turiștii sunt puși în fața unei situații halucinante, nereușind să servească masa în hotelerile unde sunt cazați. Și, totuși, pe Litoral există și o excepție. Cea care întărește regula, bineînțeles. Pentru că SIE a ajuns la concluzia că restaurantul Hotelului ”ARAD” nu este restaurant, ci popotă!!! Astfel că în timp ce turiștii aleargă de colo-colo cu caserolele de mâncare după ei, cei de la SIE mănâncă în hotel, la restaurantul din interior! Pardon, ”la popota” din interior…”, scrie sursa citată.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.