Reteaua Corect

Securistul Gelu Oltean, Younessa-bunessa si "samanul" Tom Lishman au umplut Romania cu droguri

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret DGIPI, din cadrul MAI, a fost arestat pentru 30 de zile in acest week end, alaturi de concubina sa, Vanessa Youness, proprietara "clinicii" Youness si de cetateanul britanic Thomas Lishman, un "saman" escroc. Impreuna, cei 3 au introdus in tara o gramada de droguri sub forma de plante pentru a prepara "ceaiurile" ezoterice dorite de fraierii care erau dispusi sa plateasca intre 500 de euro si 1000 de euro pentru asta, scrie ziardecluj.ro.

Interesant este faptul ca procurorii DIICOT Brasov l-au facut pe "Gelutu" cu "armele" serviciilor secrete, infundandu-i clinica de aparatura de supraveghere, punand tehnica de filaj si ascultare pe toti cei 3 membri ai grupului infractional. E ceva tupeu pe domnii procurorii, daca stai sa te gandesti ca Gelu Oltean, lucru pe care il uita multi, a fost nu numai sef de serviciu secret, ci si adjunct la ORNISS, Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat.

Pentru evenimentul „December Retreat”, Vanessa Youness este cea care a pus la dispozitie spaţiul necesar  în vederea consumului de droguri de mare risc şi a fost organizatoarea evenimentului la care cei trei au participat împreună cu alte persoane carora le-au pretins suma de 2600 lei de persoană cu titlu de taxă de participare achitată sub forma mascată de donaţie. In seara ritualului, Tom Lishman asa-zisul "saman", a fost surprins oferind spre consum ayahuasca unui număr de 38 de participanţi.

Musteriii erau agatati din "vorba in vorba" fiind indemnati sa se inscrie pe un grup de whatsapp unde "ostilitatile" erau conduse de gelu Oltean. În cadrul conversaţiilor efectuate pe grup, pentru evenimentul din week end, Gelu Oltean a precizat iniţial că nu mai sunt locuri la eveniment, dar fiindca o prietenă de-a unui cunoscut nu mai participă a decis sa o inlocuiasca cu un alt doritor, lucru care arata inca o data implicarea sa.

La data de 13.12.2019, în jurul orei 17:00, unul dintre martori s-a prezentat la recepţia clinicii, unde a primit şi a completat un formular cu date personale şi un formular de donaţie pentru suma de 550 euro, care reprezenta în realitate taxa de participare (achitând cash suma de 300 euro şi 1200 lei). 

În jurul orei 20:00 a avut loc un ritual tradițional coordonat de Lishman şi unde, foarte grav, toţi participanţii au primit asigurarea că pe teritoriul României consumul de ayahuasca este legal prin intermediul clinicii Youness. Fiecare dintre participanţi, inclusiv Gelu Oltean si Vanessa Youness, au primit aproximativ 20 ml de ceai preparat din ayahuasca într-un pocal din metal şi au băut tot conţinutul.

 

 

Opriti timpul, a venit DIICOT!

 

La data de 14.12.2019, cu ocazia pătrunderii în imobilul percheziționat au fost identificate în spaţiile de cazare, în clădirea principală a clinicii, 41 de persoane.

Au fost perchezitionate fiecare dintre camerele resorului de lux, gasindu-se o cutie de carton de culoare maro, în care se aflau cantitati impresionante de plante halucinogene: o pungă cu inscripția „Diplopterys cabrerana 500 gr, unul din compusii ceaiului de ayahuasca, o pungă pe care se poate observa  inscrierea olografă „Chal 500 gr”, pungă cu inscripția „Psychotria viridis 1000 gr”, cu continut inalt de DMT, cealalta componenta din ayahuasca, o pungă cu mentiunea „300 gr chahponga”, în toate aflandu-se fragmente vegetale uscate de culoare maro-verzuie.

Procurorii au mai ridicat diverse capsule, sticlute, pungi cu pulberi, eprubete si grindere, adica arsenalul perfect pentru o seara de droguri in grup.

Desi sambata au avut loc perchezitiile, s-a dispus efectuarea analizelor de natură chimică de către specialişti lucrători din cadrul I.G.P.R. – Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor, Precursori, pentru a stabili care este natura substantelor ridicate din imobilul percheziţionat, menţionat anterior. In urma rezultatelor, nicio surpriza: toate pungile cu plante sau sticle cu lichide confiscate contineau  DMT (N,N-dimethyltryptamine), substanta psihotropa care face parte din Tabelul – Anexă nr.1 din Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare.

 Ziardecluj.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.