Reteaua Corect

Sebastian Ghiță: Nu am avut nicio relație cu Kovesi sau Udrea

Sebastian Ghiță a oferit primul interviu după declarația de amor dezvăluită de Victor Ponta sub jurământ în emisiunea „Sinteza Zilei”, relatează Antena3.ro.

Fostul deputat susține că nu a avut nicio relație nici cu șefa DNA și nici cu fostul ministrul al Dezvoltării. 

„Îl știm toți pe Victor Ponta. Noi eram tineri acum 10 ani și am trăit niște vremuri în care Codruța Kovesi se vedea sabia justiției, Coldea mai mult ochiul și timpanul, eram toți într-o lume orcum ciudată, președinte era Băsescu, care era mai tare decât biruința și atunci singura reacție pentru a supraviețui în lumea aceea a putut să fie gluma. Încercam să ne ferim de ei ca să nu ne facă rău. Totuși, oricine a intrat în contact cu acești oameni nu s-a ales decât cu rele și cu fărădelelgi și astăzi nici nu mai știm cine era șef, cine beneficia, cine era șeful Securității, a mafiei. Și pentru mine este confuz. Declarațiile domnului Ponta, chiar dacă punctual vizează o conversație la care am participat și eu, nu arăta decât aroganța, superioritatea cu care ne trata și atunci. Și pe el ca prim-ministru, și pe mine ca membru al Parlamentului, și pe alții. Kovesi ne spunea așa în față: „Dacă mă mai enervezi, o să te arestez, dacă nu dai afară jurnalista nu știu care te arestez”. Ai o rezistență ca om la chestiile astea, la început crezi că e o glumă, la sfârșit înțelegi dacă se trezește prost dispusă aresta pe cineva”, susține Ghiță.

„Nu am avut o relație sentimentală de alt tip nici cu Elena Udrea, nici cu Kovesi. Suspecta pe alt personaj de astfel de sentimentalisme. Codruța era un om tânăr, era o tipă ok, la început. Aici vorbim de domnul Băsescu, el a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țările, atât pe Codruța Kovesi, cât și pe Elena. Codruța Kovesi nu e nici proastă și nici sentimentală, ceva a făcut-o să se înrăiască în ultimul hal și să ajungă ultimul om. Probabil domnul Coldea ne va explica.. Încă mai sunt câțiva discipoli la DNA, fac dosare familiilor, o să aflăm foarte multe lucruri despre discipolii lui Kovesi (...) Am avut o relație de prietenie cu Kovesi până când s-a hotărât să dea exemple publice, chiar și cu prietenii dânsei”, a mai spus fostul deputat.

Întrebat dacă se întoarce în țară, Sebastian Ghiță a declarat: „Nu mă mai întorc curând. Dacă m-au dat afară din ţară şi m-au exilat, ce sens mai are să mă urmărească? De ce îmi mai chinuie familia? De ce mai trimit hârtii la toată lumea să întrebe dacă au avut relaţii cu mine, dacă au făcut vreodată ceva... Nu s-au săturat de câte rele mi-au făcut în anii ăştia? Cu ce îi mai încurc astăzi? A, că ştiu ce fac ei acolo, asta ştie toată România, nu mai păcălesc ei pe nimeni".

Vezi video pe antena 3.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.