Reteaua Corect

Schema lui Raed Arafat cu ONG-ul condus de Radu Tudor

Scris de newsreporter in 01 decembrie 2021 la 09:54, in Social. 782 vizualizari Intra in discutie Taguriong, radu tudor, raed arafat, sorin rosca stanescu shortlinkhttp://crct.ro/nyNh

Principalul obiectiv al Guvernului României în pandemie a fost campania de vaccinare, iar pentru impulsionarea şi promovarea acesteia au fost alocate sume impresionante. O investigaţie a jurnalistului Sorin Roşca Stănescu arată că un ONG condus de un alt cunoscut om de televiziune, Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, chiar dacă România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa, scrie Româniatv.ro.

Investigația jurnalistică făcută de Sorin Roșca Stănescu a scos la iveală faptul că un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus chiar jurnalistul care a prezentat de fiecare dată în termeni elogioși activitatea secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

În documentele oficiale se arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Si tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care incearca sa aduca critici la adresa lui Raed Arafat. De altfel, este cunoscută pozitia jurnalistului Radu Tudor, care este un sustinator al sefului Departamentului pentru Situații de Urgenta. Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român. Un contract pentru o perioadă de peste 2 ani care se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

„Ei finanteaza cu bani publici, 2 milioane de euro, un ONG care vezi-Doamne asigura strategia de comunica a Guvernului. A fost atat de buna, ca oamenii nu s-au vaccinat. Acel ONG e facut de Radu Tudor, un coleg de breasla”, a spus Sorin Roşca Stănescu.

Organizația non guvernamentală condusă de Radu Tudor, Ana Maria Cătăuță și Daniel Andronache are sediul, conform datelor înregistrate la Registrul Comerțului, la adresa strada COMPLEX OLIMPIC, FOSTA PACEA, NR 6B, CIOLPANI. Echipa România TV a mers acolo pentru a cere un punct de vedere, dar a găsit doar un câmp şi o casă abandonată.

Legătura dintre secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat și jurnalistul Radu Tudor este consacrată și de un alt proiect: FUNDAȚIA PENTRU SMURD, acolo unde jurnalistul analist militar Radu Tudor face parte din conducere.

De altfel cei doi se complimentează reciproc şi pe reţelele de socializare. Într-o postare pe contul său de Facebook, Arafat spune despre Radu Tudor: ,,Acest comentariu, venind de la un jurnalist cu mare experiență, are o mare valoare și reprezintă adevărul despre situația în care ne aflăm”.

Mesaje laudative a transmis în public și Radu Tudor: ,,110% de acord cu Raed Arafat, creatorul unuia dintre cele mai moderne sisteme de urgență din lume, ce a salvat sute de mii de români din cele mai grele situații în ultimii 30 de ani. Manipulatorii, conspiraționiștii vocile virusului au creat situația îngrozitoare în care ne aflăm azi. Un alt mesaj scris de jurnalist despre Arafat: Un prieten, un profesionist, un om de mare caracter”.

Româniatv.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.