Reteaua Corect

România se pregăteşte pentru 2020. Cele mai mari petreceri și concerte de Revelion

Românii petrec Revelionul în stradă în marile oraşe ale României. Pornind din Bucureşti, unde va avea loc o mare petrecere retro în Piaţa Constituţiei, şi până la malul mării unde va fi un show gratuit în Piaţa Ovidiu. Oamenii sunt chemaţi să îşi spună „La mulţi ani!” sub focurile de artificii. Şi miile de turişti din staţiunile de pe Valea Prahovei pot ieşi la 12:00 noaptea să închine un pahar de şampanie chiar pe pârtie, scrie Mediafax.

Bucureştenii care nu pleacă la munte pentru noaptea dintre ani pot petrece Revelionul în aer liber în Piaţa Constituţiei sau în Parcul Titan. Spectacolul organizat de Primăria Capitalei începe de la ora 17:30, iar pe scena din faţa Parlamentului vor urca trupele O-Zone, Haddaway şi Milli Vanilli.Petrecerea din Piaţa Constituţiei începe la ora 17:30, în seara de Revelion, şi se va încheia la miezul nopţii cu un show de artificii.În cele peste şase ore de distracţie, 11 trupe şi artişti din România, Republica Moldova, Germania şi Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live, promitePrimăria Capitalei.

Unele dintre cele mai aşteptate momente la „Revelion 2020. Disco Night Fever” este prezenţa, pe scena din Piaţa Constituţiei, a unor trupe care au făcut istorie în muzica dance şi care, anul acesta, s-au reunit după o perioadă îndelungată de absenţă. Printre artiştii petrecerii se numără trupa André, cel mai longeviv trio masculin al sceneidance din România- 3rei Sud Est, faimosul duo internaţional – Milli Vanilli şi una dintre cele mai îndrăgite trupe de la începutul anilor 2000, O-Zone, reunită specialpentru această ocazie.Prima oră de concerte este rezervată concertelor Ovidiu Komornyik & OK BAND şi Cristi Minculescu, Valter & Boro, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România. Hiturile dance se aud în Piaţa Constituţiei de la ora 18:30, cu prestaţia trupei André, urmată de „regii muzicii dance” din România, artiştii de la 3rei Sud Est. Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca, de la 19:30 până la 21:30, Vunk, Holograf, dar şi cântăreţul Horia Brenciu. În ultima parte a petrecerii „Revelion 2020. Disco NightFever”, Piaţa Constituţiei va răsuna de hituri internaţionale. Astfel, începând cu ora 21:30, unii dintre cei mai reprezentativi artişti ai muzicii eurodance din anii ’90 cântăla Bucureşti melodii premiate cu Grammy, refrene care au ajuns întopurile Billboard Hot 100 pe mai multe continente şi titluri incluse în discuri de platină şi discuri de aur, anunţă Primăria Capitalei.Vedetele pop ale anilor ‘90, Milli Vanilli, se întorc după 30 de ani cu hiturile care au făcut senzaţie în muzica dance-pop, ca „Girl You Know It’s True” sau „Blame It OnThe Rain”. Starul Milli Vanilli, Fabrice Morvan vina la Bucureşti alături de John Davis, una vocile din spatele proiectului de succes, în concertul Milli Vanilli Experience /Face Meets Voice. Responsabil de unele dintre cele mai mari hituri dance ale anilor ’90, solistul grupului de euro-dance Snap!, rapperul american Turbo B. vine la Revelion 2020 urmat deveteranului clasamentelor muzicale Eurodance, artistul german Haddaway, care va interpreta hit-uri celebre precum „What Is Love”, „I Miss You” sau „Rock My Heart”.Cu puţin înainte de miezul nopţii, trioul fenomen din Republica Moldova care a isterizat Europa la începutul anilor 2000, O-Zone, se reuneşte special pentru a cânta pescena „Revelion 2020. Disco Night Fever”. Concertul O-Zone începe la ora 23:15 şi se termină chiar înainte de ora 24:00.Trecerea dintre ani este celebrată cu un spectacol de artificii în Piaţa Constituţiei, care va încheia petrecerea dintre ani din Piaţa Constituţiei. Intrarea la eveniment este liberă.

Continuarea pe Mediafax

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.