Reteaua Corect

Revoluționarii conduși de unul fals

Secretariatul de Stat al revoluționarilor este în prezent condus de Sorin Vintilă Meșter, acesta fiind acuzat de către „colegii” săi că dispune de certificate false. Că, în realitate, nu s-a numărat printre revoluționari. Și în plus, este pus în executare silită într-un caz în care s-a dovedit că l-a ostracizat pe un revoluționar autentic.

Postăm mai jos mai multe documente, care ne-au fost puse la dispoziție și care susțin această gravă acuzație adusă unui demnitar al statului român. Este vorba de două adeverințe, care inițial au fost completate în alb, pe care ulterior, cu pix cu pastă, a fost completat numele lui Meșter, care poartă două ștampile, în timp ce toate adeverințele revoluționarilor autentici au o singură șampilă și, în plus, au o altă semnătură decât cea a lui Dumitru Mazilu, care era vicepreședinte al Frontului Salvării Naționale și a fost singura persoană care a atestat prin adeverințe autenticitatea unor revoluționari.

Mai postăm un document oficial, din care rezultă cât de multe probe lipsesc din dosarul lui Meșter.

Tot în acest dosar se regăsește și un articol însoțit de o fotografie din ziarul Scânteia Poporului, fostul ziar Scânteia, care ulterior și-a mai schimbat o dată denumirea, devenind Adevărul. Conform fotografiei, printre revoluținari s-ar număra și Meter. În realitate, nu el este în respectiva fotografie. Ci un cu totul alt personaj.

Cocoțat în Guvernul României, conducând Secretariatul general al revoluționarilor, falsul revoluționar a încasat până în prezent în această calitate din avuția publică peste 2 miliarde de lei vechi.

Se împlinesc aproape trei săptămâni de când, împotriva lui, a fost deschisă o procedură de executare silită pentru refuzul repetat și nejustificat de a elibera un certificat pentru Dorel Burnea din Argeș, care în timpul revoluției a fost împușcat cu trei gloanțe, rămânând infirm. Se împlinesc nu mai puțin de patru ani de când acesta a câștiga procesul, dar abia acum are loc executarea silită. O executare silită care, repet, este declanșată împotriva șefului din Guvern al revoluționarilor, acuzat că este un fals revoluționar.

Revolutionarii condusi de unul fals

Revolutionarii condusi de unul fals

9 imagini in galerie

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.