Reteaua Corect

Regulile sunt pentru muritorii de rând - Nelu Tătaru, surprins la restaurant într-un spaţiu închis

Scris de in 09 noiembrie 2020 la 12:00, in Social. 697 vizualizari Intra in discutie TaguriNelu Tataru, restaurant, spatiu inchis shortlinkhttp://crct.ro/nwVe

Guvernul a închis de luni piețele, cinematografele, teatrele și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise, dar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu vede o problemă să petreacă ore în șir închis într-un balon de plastic, alături de alte cinci persoane: o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și alți trei membrii ai familiei acestuia, dezvăluie 7iasi.ro, potrivit Știripesurse.ro.

Duminică, la amiază, în jurul orei 15.30, Nelu Tătaru s-a întâlnit cu toți aceștia pe terasa unui restaurant din Palas. Grupul s-a închis într-un iglu din material plastic, acoperit parțial cu o prelată pentru ca cei din interior să fie feriți de privirile trecătorilor. Primii care au sosit la întâlnire au fost ministrul Sănătății, consiliera acestuia și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Ulterior, după câteva zeci de minute, și-a făcut apariția și familia lui Alexe, soția și doi copii minori.

Cele șase persoane prezente în iglu au servit masa, după care soția și cei doi copii ai lui Costel Alexe au plecat. Nelu Tătaru, consiliera acestuia și Costel Alexe au mai petrecut împreună câteva ore.

Nelu Tătaru și invitații săi nu au ignorat doar pericolul de a petrece ore în șir închiși într-o cupolă de plastic. După cum se poate observa, imaginile prezentate de 7IAȘI îi surprind pe Costel Alexe, Nelu Tătaru și consiliera acestuia discutând de la o distanță foarte mică unul față de celălalt, mai puțin de un metru, având practic scaunele lipite.

Angajații restaurantului au observat persoana care a filmat „iglu-ul ministerial” și i-au cerut acestuia să plece, mai notează sursa citată.

Ministrul Nelu Tătaru nu a răspuns deocamdată solicitărilor STIRIPESURSE.RO pentru a oferi o reacţie la situaţia prezentată de presa din Iaşi.

content-image

content-image

7iasi.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.