Reteaua Corect

Rareș Bogdan a recunoscut: A fost ofertat de două televiziuni

La revenirea sa în platoul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rareș Bogdan a dezvaluit ca în perioada în care a fost suspendat, după conflictul avut cu Cosmin Gușă, a fost ofertat direct de două televiziuni, relatează Știripesurse.ro.

„Bună seara, din nou împreună. Au trecut 4 zile grele. Am câteva lucruri să vă spun. În primul rând, vreau să vă mulţumesc. Chiar şi celor care mă certaţi. Vă spun cu sinceritate, cum le-am spus şi celor m-au aşteptat în faţa sediului. A fost aripa dură din Piaţa Victoriei, 10-12 persoane care au venit să mă încurajeze. Mi-au spus că nu se poate să se repete 10 August, pentru că veţi reacţiona.

Le mulţumesc celor care au fost aici, de joi seara, în frunte cu Mălin Bot. Nu mă schimb. Rămân exact acelaşi. Am decis să e mai bine să scrâşnesc din dinţi, să dau mâna şi să fiu pe post. Vă respect opiniile tuturor. Eu zic să aveţi încredere şi răbdare. Nu mă schimb deloc, nu vă veţi simţi trădaţi. Nici de mine, nici de Realitatea TV. Important este să ne aducem aminte care este cămaşa pe care am îmbrăcat-o cu toţii, împreună. Ne-am asumat o misiune, pentru a lupta pentru o Românie cinstită, care nu stă în genunchi. Nu voi înghiţi niciodată capturarea statului român de ciuma roşie. Luptăm pentru o România în care cei care protestează nu sunt nici bătuţi, nici gazaţi.

Vă întreb atât: vă imaginaţi cum ar fi arătat România fără "Jocuri de putere" şi fără Realitatea TV? Cum ar fi arătat ziua de 10 august şi ce a urmat? Avem o luptă de dus, nu vrem să ni se tragă ţara de sub picioare. Nu ne schimbăm absolut deloc. Luptăm pentru copiii care se uită la TV, inclusiv pentru fiul meu, Mihăiţă. Luptăm pentru cei care visează o ţară ca afară. Luptăm pentru milioane de români de peste frontiere. Fiecare pe drumul lui, şi eu, şi Cozmin Guşă. "Jocuri de putere" este o baricadă a oamenilor care iubesc România.

Vreau să le cer scuze telespectatorilor Jocuri de putere. Trebuia să înţeleg marţi seara asta, să las de la mine. Vom câştiga războiul, cu orice fel de corupţi. Vom lupta cu fiecare. Suntem ultima tribună liberă. Am asigurări că voi avea în continuare libertate totală.

Mulțumesc celor două televiziuni care mi-au făcut oferte. Locul meu este la Realitatea”, a declarat Rareș Bogdan.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.