Reteaua Corect

Protest ÎMPOTRIVA lui Tudorel Toader, la Universitatea din Iași

Mai mulți protestatari s-au strâns vineri dimineața în fața Universității Al. I. Cuza din Iași, purtând pancarte împotriva fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, actual rector al universității din Iași, relatează Știrpesurse.ro.

Cele aproximativ 20 de persoane, membre sau simpatizante ale mișcării civice Reset, adunate în fața Universității Al. I. Cuza au protestat pașnic, fără scandări, conform Mediafax.

„Don’t trust Tudorel Toader” sau „Tudorel Toad.er, the Destroyer of Romanian Justice” s-a putut citi pe pancartele afișate de protestatari.

„Având în vedere ceea ce a făcut în ultima vreme Tudorel Toader ca ministru al Justiției, ex-ministru al Justiției, am decis să facem un mic protest. Îi rugăm și pe profesorii universitari să ni se alăture ca să-l putem demite pe Tudorel Toader din funcția de rector al Universității Cuza”, a spus unul dintre protestatari.

„Îl așteptăm pe președintele și comisia Curții de Justiție a Uniunii Europene: Ei au fost inivitați atunci când fostul ministru Tudorel Toader era încă în funcție. I-a invitat, presupun, să vorbească despre, cine știe, nedreptatea justiției care a fost aplicată în România”, a declarat un alt protestatar.

„E un protest față de Tudorel Toader, care a fost unul dintre complicii principali ai lui Dragnea, pentru că Dragnea a plecat la pușcărie, dar el nu a făcut singur ce a făcut în sistemul, în principal, judiciar din România, ci a avut diferite unelte, noi știm pe Florin Iordache, pe Nicolicea și pe Tudorel Toader”, a precizat unul dintre participanții la protest.

Și Liga Studenților Iași i-a solicitat, joi, lui Tudorel Toader să își depună „urgent” demisia din funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” și a anunțat că „se pregătesc acțiuni de boicotare a admiterii la universitate”.

Începând cu data de 25 aprilie, Tudorel Toader a revenit în poziția de rector al Universității „Cuza”, după ce se autosuspendase din funcție pentru a deveni ministru al Justiției.

Asistentul universitar la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, Andrei Stipiuc a postat pe Facebook un text în care își arată dezamăgirea cu privire la ceea ce se întâmplă în universitate, spune că se gândește să plece la cules de căpșuni și că își va da demisia „dacă acest personaj sinistru încă mai este ținut în brațe ca rector”. El face referire la Tudorel Toader, cel care a revenit la conducerea universității.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.