Reteaua Corect

Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Când vine primăvara

Scris de newsreporter in 23 februarie 2021 la 12:02, in Social. 304 vizualizari Intra in discutie Tagurianm, patru saptamani, primavara, prognoza meteo, temperaturi shortlinkhttp://crct.ro/nxqO

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, perioada 22 februarie-22 martie. Conform estrimărilor meteo, în ultimă săptămână a lunii februarie 2021 va fi mai cald decât în mod normal pentru această perioadă, iar precipitațiile vor fi sub valorile normale, scrie Evz.ro.

Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. În primele două săptămâni ale lunii martie, vremea se anunță în normalul perioadei, la fel și precipitațiile, și începând cu a treia săptămână din martie, vremea se va încălzi.

Cum va fi fivremea în următoarele patru saptămâni, anunțată de ANM:

Săptămâna 22.02.2021 – 01.03.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Abaterea cantităților de precipitații medii și climatologia de referință(1993-2016) Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Săptămâna 01.03.2021 – 08.03.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, local ușor mai coborâte în sud-est și la munte.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

Săptămâna 08.03.2021 – 15.03.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile extracarpatice și la munte.

Săptămâna 15.03.2021 – 22.03.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile nordice.

Aceste estimări meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie
Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Evz.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.