Reteaua Corect

Primele decizii ale Consiliului de Onoare al Clubului de Presă

La scurt timp de la prima Convenție Națională a Clubului de Presă, Consiliul de Onoare ales prin votul membrilor s-a întrunit și a luat primele decizii, după cum urmeză:

1. Se constituie secțiile Departamentului Proprietarilor și Departamentului Jurnaliștilor. Președinții celor două Departamente, respectiv Claudiu Asimionesei și Bogdan Comaroni, vor constitui pe parcursul săptămânii în curs echipele care vor conduce respectivele secții.

2. S-a luat decizia, în scopul apărării jurnaliștilor și caselor de presă, a constituirii Grupului de Avocați pro bono. Aceștia vor interveni, asistând jurnaliștii și casele de presă de ori câte ori vor exista solicitări în acest sens, care vor fi primite de Consiliul de Onoare și vor întruni aprobarea membrilor Consiliului. De acestă operație privind desemnarea Grupului de Avocați se va ocupa Răzvan Savaliuc.

3. Se formează Grupul de Sponsori ai Clubului de Presă, aceștia urmând să fie selectați de Sarmiza Andronic, împreună cu societatea de PR care lucrează pentru Clubul de Presă.

4. În maximum 10 zile, Iosefina Pascal și Sarmiza Andronic, fiecare dintre ele fiind director în cadrul Clubului de Presă, vor face un inventar al tuturor facilităților de care jurnaliștii și casele de presă beneficiază în cele mai importante state ale Uniunii Europene. Acest inventar urmează să fie discutat punct cu punct cu Guvernul României, cu comisiile de specialitate ale Parlamentului, precum și cu alte instituții ale statului.

5. Consiliul de Onoare a luat decizia de a intra în legătură și de a încheia convenții de colaborare cu alte organizații de presă din România și în primul rând cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști, precum și cu instituțiile similare din statele UE și din Statele Unite.

6. În perioada imediat următoare, va fi stabilit calendarul dezbaterilor organizate de Clubul de Presă, precum și cel al festivităților de premiere a jurnaliștilor din toate categoriile existente.

 

În numele Clubului de Presă,

Sorin Roșca Stănescu

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.