Reteaua Corect

Primarul Kievului, anunț apocaliptic pentru cetățeni

Scris de newsreporter in 23 noiembrie 2022 la 11:17, in Social. 176 vizualizari Intra in discutie Tagurial doilea razboi mondial, evacuat, iarna, Kiev, klitschko, primar shortlinkhttp://crct.ro/nAuT

„Aceasta este cea mai grea iarnă de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace", a declarat Klitschko pentru tabloidul german Bild, în comentarii care vor fi publicate miercuri. Orașul trebuie să fie pregătit pentru "cel mai rău scenariu" de întreruperi generalizate ale energiei electrice la temperaturi scăzute, caz în care o parte din populație va trebui să fie evacuată, a declarat primarul Kievului, adăugând: "Dar nu vrem să se ajungă la asta!", anunță anews.com.tr, potrivit Știripesurse.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că o iarnă sumbră îi așteaptă pe cei 3 milioane de locuitori ai capitalei ucrainene, din cauza pagubelor provocate infrastructurii energetice a țării de bombardamentele rusești.

"Aceasta este cea mai grea iarnă de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace", a declarat Klitschko pentru tabloidul german Bild, în comentarii care vor fi publicate miercuri. Orașul trebuie să fie pregătit pentru "cel mai rău scenariu" de întreruperi generalizate ale energiei electrice la temperaturi scăzute, caz în care o parte din populație va trebui să fie evacuată, a declarat primarul Kievului, adăugând: "Dar nu vrem să se ajungă la asta!".

Klitschko l-a acuzat pe președintele rus Vladimir Putin că încearcă să alunge populația din Kiev prin atacuri asupra infrastructurii civile.

"Putin vrea să terorizeze oamenii, să-i facă să înghețe, fără lumină", pentru a pune presiune asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a declarat Klitschko. "Dar acest lucru nu se va întâmpla. Impresia mea este: oamenii vor deveni doar mai furioși și mai determinați. Nu vom muri și nu vom fugi, așa cum vrea Putin".

El a cerut Germaniei să trimită de urgență generatoare, îmbrăcăminte de protecție și bunuri umanitare, pe lângă arme pentru apărare.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.