Reteaua Corect

Plăti nelegale, Mina-Stanculescu, cu firmele naşului Cuşa

Scris de newsreporter in 01 decembrie 2022 la 10:02, in Social. 304 vizualizari Intra in discutie Taguribadalau, giurgiu, mina, plăți nelegale, stanculescu shortlinkhttp://crct.ro/nAx5

Plăţi nelegale, contabilitate falsă, neînregistrarea plăţi, omiterea operaţiuni intrare/ieşire patrimoniu, neînregistrare venituri proprii, neevaluarea elemente patrimoniale, neconstituirea sau/şi neactualizarea garanţiilor materiale, neinventariere patrimoniu, angajare plăţi din bugetul public fără prevederi legale etc, toate cele scrise mai sus fac parte din constatările Curţii de Conturi în urmă analizei activităţii financiare a Consiliului Judeţean Giurgiu pe anul 2020, ultima perioadă din mandatul de 4 ani în care C.J Giurgiu a fost condus de către Marian Mina şi Florentina Stănculescu, primul actual parlamentar PSD, cea din urmă, Stănculescu, demisă din funcţia de şef executiv finanţe al instituţie în cauză de către Dumitru Beianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, scrie Giurgiuimpactmedia.ro.

Cum era şi firesc, în sensul în care mimăm o normalitate omniprezentă în stilul PSD, cele mai multe dintre aşa zisele erori au avut ca şi beneficiari firmele de casă ale clanului Badalau-Mina-Cusa!

Ne este lehamite să vă prezentăm, iarăşi, legăturile dintre ei, dar ca şi o sinteză la evidenţă trebuie să specificăm şi acum că personaje în cauză sunt naşi fii, fiice, nepoţi, fini, cuscri, gineri, socrii unul altuia, rudenii, rubedenii şi orice altceva vă mai puteţi imagina dumneavoastră pe subiectul acesta!

 

Aşadar, strict şi la obiect, cu probe irefutabile, ne vom ocupa în continuare de alte puncte din totalul de 17 pe care domnii de la Curtea de Conturi Giurgiu le-au identificat ca fiind abateri mai puţin grave sau foarte grave în gestiunea Consiliului Judeţean Giurgiu, toate aparţinând noului tandem PSD Mina-Stanculescu, denumiţi aici, ca şi inspiraţie de la ei înşişi, SPAIMELE MUNICIPIULUI ŞI ALE JUDEŢULUI GIURGIU!

Plata nelegală a sumei de 11.888, 56 lei către grupul de firme KIRLIK Group SRL!

Grupul acesta de firme aparţine familiei Cuşca şi include mai multe firme care au aparţinut/aparţin fiicei lui Niculae Badalau.

Hai că nu putem să ne abţinem! Gheorghe Cuşa, tatăl lui George Cuşa, naşul lui Badalau Junior, fiul lui Niculae Badalau, care Niculae Badalau este naşul lui Marina Mina, care Marian Mina este prietenul din copilărie al lui George Cuşa!

Manevra declarată de oficialii de la Curtea de Conturi ca fiind plată nelegală a fost făcută prin procedură descrisă în episodul trecut! Anume, calcularea greşită a marjei de profit al parandaratului! Scuzaţi, marja de profit a firmei Kirlik!

Plata nelegală a sumei de 13.923, 72 lei către firmă Style Construct SRL!

La fel, calcularea greşită a marjei de profit a firmei prietene! Acum, SRL ul ăsta a intrat recent în colimatorul nostru, este înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în sat Bacu, comună Joiţa! Singurul nume şi prenume care apare ca fiind asociat, şi asta în proporţie de doar 30 la sută, restul fiind deţinut de alte firme, este un anume domn Ion Duculeci! Încă anonim nouă!

Ceea ce, însă, nu reprezintă un mister este faptul că firma asta are nu mai puţin de 60 de contracte directe câştigate cu administraţia judeţeană Giurgiu, DOAR CU ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ GIURGIU, dintre care cele mai multe cu primăria oraşului Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, exact locul de reşedinţă al lui Niculae Badalau!

Continuarea pe Giurgiuimpactmedia.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.