Reteaua Corect
Val Valcu

Piramida energetică din Bucegi. Cine plătește factura

Scris de Val Valcu in 30 noiembrie 2021 la 11:56, in Social. 707 vizualizari Intra in discutie Taguribucegi, piramida energetica shortlinkhttp://crct.ro/nyNb

Presa de propagandă și influencerii tip Caramitru comentează din vârful buzelor: uite cum s-au strâns câteva mii de oameni pe 28 noiembrie în jurul Sfinxului, să vadă cum Soarele formează o piramidă energetică în munții Carpați.

Nu mai lipsește decât să le recomande ca în restul timpului să-și pună o strecurătoare de metal pe cap, să nu le scaneze Bill Gates mințile. Cu alte cuvinte, ce fraieri sunt ăia și ce elevați spiritual, ce citiți în cap suntem noi, cei care râdem de ei. Se pune, deci, întrebarea: câți oameni au văzut piramida energetică de lângă cabana Babele? Exact câți au văzut monstrul din Loch Ness, nici mai mulți, nici mai puțini!

Decât, vorba ceea, că scoțienii, în loc să râdă de fraieri, amplifică legenda și scot banii turiștilor din buzunar. În loc să zicem mersi că în extrasezon se găsesc mii de clienți gata să plătească biletul de teleferic, cazarea la pensiune și masa la restaurant, în loc să atragem turiști din străinătate, îi luăm în râs pe ”energeticienii” de la Babele.

Ca în comunism, când se lupta statul lui Ceaușescu pentru restabilirea adevărului istoric despre Vlad Țepeș, în timp ce americanii făceau profit punând la lucru legenda lui Dracula.

Dacă tot vreți să râdeți de ”biliveri”, atunci aruncați-vă un ochi spre ”credincioșii” lui Nicușor Dan, dispuși să dea 7 lei ca să poată plăti vinul fiert și gogoșile de la tarabă, ceva mai scumpe decât în piața Moghioroș, unde se intră gratis.

 

De fapt, dacă a greșit pe undeva Nicușor Dan e că a pus biletul doar 7 lei, în loc să le ia fraierilor 70 de căciulă. Cui? În primul rând celor care încă mai așteaptă să le dea apă caldă și căldură, măcar în 48 de luni, dacă nu în patru săptămâni de la alegeri, așa cum a promis. Și care cred că mlaștina din Văcărești e o ”deltă”, nu un incubator de șobolani și țânțari, la concurență cu cei puiți de edili în Sectorul 1, când uită să taie iarba și să adune gunoiul.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.