Reteaua Corect

Pepiniera de teroriști Hamas din Băneasa. Primul episod

Scris de newsreporter in 30 ianuarie 2024 la 10:26, in Social. 1549 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nCyc

Este oficial. Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că studenți veniți în România, membri ai grupării teroriste Hamas, beneficiază de pregătire militară. Și sunt învățați nu numai cum să ucidă utilizând armamentul din dotare. Ci și cum să construiască tuneluri, cum să le amenajeze, cum să creeze și să întrețină căile de acces și de evacuare, cum să le asigure alimentarea cu energie electrică și apă și, de asemenea, cum să construiască suporturile aflate pe pereții laterali pe care le-am văzut toți în relatările războiului din Gaza, folosite pentru depozitarea rachetelor. Ei bine, de ani de zile, toate aceste lucruri se învață la București. Cursurile au fost absolvite până în prezent de cel puțin de 70 de palestinieni, cei mai mulți dintre aceștia fiind membri Hamas.

Este important să înțelegem detaliile acestei operațiuni în care s-au implicat autoritățile statului român. Pentru început, vom face precizarea că în această materie, a susținerii teroriștilor Hamas, nimic nu este nou sub soare. Începem prin a prezenta o relatare din 03.03.2017 de pe siteul spynews.ro.

Teroriştii arabi, motiv de scandal la Academia de Poliţie! I

Iată ce se relatează :

„Teroriştii palestinieni au ajuns subiect de scandal la Academia de Poliţie, după ce un student arab şi-a arătat simpatia faţă de acţiunile acestora.

Pepiniera de teroriști Hamas din Băneasa

Teroriştii arabi, motiv de scandal la Academia de Poliţie!

4 imagini in galerie

După ce SPYNEWS a dezvăluit că mai mulţi studenţi palestinieni de la Academia de Poliţie promovează imagini cu acţiunile conaţionalilor care comit în ţara natală atentate împotriva israelinilor, reprezentanţii instituţiei de învăţământ au explicat că vor face investigaţii.

"Începând cu anul 2012, Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” școlarizează un număr de 10 palestinieni/an, în baza Hotărârii de Guvern nr. 272 din 3 aprilie 2012. Studenții palestinieni parcurg un an pregătitor, pentru a învăța limba română, la Universitatea București, după care urmează un program de studii universitare de licență în domeniul „Ingineria instalațiilor”, specializarea „Instalații pentru construcții” la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Planul de învățământ și programa analitică sunt identice cu cele introduse în pregătirea studenților români. De asemenea, cadrul legislativ național, regimul disciplinar și regulamentele interioare sunt aplicabile și studenților străini. În consecință, în urma materialului publicat în Spynews, conducerea Academiei de Poliție a dispus efectuarea unor verificări pentru constatarea eventualelor încălcări ale actelor normative în vigoare, în funcție de rezultat vor fi sesizate instituțiile competente", au declarat reprezentanţii Academiei, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Mărturie incredibilă Între timp, studentul despre care SPYNEWS a relatat că posta versete din Coran şi imagini cu atentate comise de "luptătorii pentru eliberarea Palestinei", a şters toate fotografiile buclucaşe şi a făcut o declaraţie incredibilă: "Eu sunt titularul paginii de facebook care a apărut în articolul publicat de Spynews.ro. Doresc să declar că am făcut această pagină pentru a îmi exprima sentimentele despre suferinţele şi durerile unui întreg popor, poporul palestinian. În primul rând am ajuns în Romania ca să învăţ cum îmi pot ajuta semenii şi, din fericire, am ajuns în curtea academiei de poliţie, respectiv la pompieri , acolo unde se învaţă în primul şi primul rând protejarea omului şi a bunurilor sale, unde am învăţat să acord primul ajutor şi să sting focul, şi nu se învaţă cu armament". Şi, ca să fie mai convingător că nu învaţă să tragă cu arma în România, a şters şi pozele în care îşi prezenta mitraliera AKM şi pistolul Carpaţi”.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.