Reteaua Corect

Pentru Omicron s-ar putea să fie nevoie de un vaccin complet nou

Scris de newsreporter in 29 noiembrie 2021 la 10:18, in Social. 244 vizualizari Intra in discutie Tagurimoderna, omicron, vaccin shortlinkhttp://crct.ro/nyMH

Directorul medical al Moderna Inc., Paul Burton, suspectează că noua variantă de coronavirus Omicron ar putea evita protecția vaccinurilor actuale și, în acest caz, o variantă modificată a vaccinului ar putea fi disponibilă la începutul anului viitor, notează Bloomberg, potrivit HotNews.

"Ar trebui aflăm capacitatea actualului vaccin de a oferi protecție în următoarele două săptămâni", a declarat Burton duminică, la BBC.

"Dacă va trebui să facem un vaccin complet nou, cred că acest lucru se va întâmpla la începutul anului 2022 iar apoi va fi cu adevărat disponibil în cantități mari", a spus el.

"Ceea ce este remarcabil la vaccinurile cu ARNm, la platforma Moderna, este că ne putem mișca foarte repede", a spus el.
Compania de biotehnologie cu sediul în Cambridge, Massachusetts, a mobilizat "sute" de angajați la începutul zilei de joi, Ziua Recunoștinței în SUA, după ce s-a răspândit vestea despre varianta Omicron.

Protecția ar trebui să existe în continuare, în funcție de cât de mult timp în urmă a fost vaccinată o persoană, iar pentru moment cel mai bun sfat este de a face unul dintre vaccinurile actuale Covid-19, a spus Burton.
"Dacă sunteți indeciși și nu ați fost vaccinați, vaccinați-vă", a spus el.

"Acesta este un virus care pare periculos, dar cred că avem multe instrumente în arsenalul nostru acum pentru a-l combate", a adăugat Burton.
Apariția tulpinii Omicron a făcut ca țările să se grăbească să restricționeze călătoriile din Africa de Sud. Temerile că aceasta ar putea exacerba o creștere a Covidiei de iarnă în emisfera nordică și ar putea submina redresarea economică globală au trimis vineri un val de aversiune față de risc pe piețele globale.
Moderna a precizat vineri într-un comunicat că lucrează rapid pentru a testa actualul vaccin împotriva variantei Omicron și studiază două variante de rapel.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.