Reteaua Corect

Patriarhul Daniel - mesaj de ziua Regelui Mihai

Patriarhul Daniel i-a transmis miercuri Regelui Mihai un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere, prilej cu care i-a urat "sănătate, pace și bucurie în suflet", scrie Agerpres.

"Cu prilejul aniversării zilei de naștere, vă adresăm alese urări de sănătate, pace și bucurie în suflet. Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos să lumineze viața Majestății Voastre cu binecuvântarea Sa și să Vă dăruiască mult ajutor și întărire spirituală și fizică. Întru mulți ani, Majestatea Voastră!", se arată în mesajul patriarhului Daniel.

Regele Mihai este sărbătorit miercuri de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Majestatea Sa va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, alături de principesa Sofia. Regele se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialități, precum și în prezența unor membri ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și a două maici ortodoxe, potrivit romaniaregala.ro.

În numele Regelui Mihai I, principesa Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din București, miercuri, la ora 17,00, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Regale din țara noastră și de peste hotare.

De asemenea, cu ocazia zilei de naștere a regelui, în prezența Altețelor Lor Regale principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeași seară, începând cu ora 19,00, cea de-a zece ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României.

1.

"Nu avem viitor dacă nu ne respectăm trecutul." Regele Mihai împlineşte astăzi 96 de ani

Publicat in 25 octombrie 2017 la 11:44

Regele Mihai I, singurul fost şef de stat în viaţă din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, împlinește miercuri 96 de ani. Potrivit site-ului romaniaregală.ro, Regele Mihai, a cărui stare de sănătate este fragilă dar, din fericire, stabilă, își va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția.

2.

O amintire cu Regele Mihai

Publicat in 25 octombrie 2017 la 12:04

Azi 25 octombrie este ziua de naștere a regelui nostru Mihai. Întoarcerea sa acasă îndată după decembrie 1989, așa cum a cerut (regele ar fi dorit să se intoarcă în țară încă din iarna lui 1990 ) a fost respinsă de liderii FSN, Ion Iliescu, Petre Roman, NS Dumitru, Silviu Brucan, etc.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.