Reteaua Corect

Parolă la intrarea în Târgovişte, la mitingul PSD de duminică

Scris de newsreporter in 21 Mai 2019 la 09:33, in Social. 341 vizualizari Intra in discutie Taguriduminica, miting psd, parola, politist, PSD, Targoviste, video shortlinkhttp://crct.ro/nusE

Unui bărbat care intra, duminică, în Târgovişte, în timpul mitingului PSD, i s-a cerut „o parolă” de către un poliţist. Imaginile postate de şofer sunt însoţite de mesajul „Azi parola la intrarea în Târgovişte, mâine la ieşirea din ţară”. Poliţia precizează că „facilita accesul autovehiculelor”, scrie Mediafax.

Potrivit imaginilor publicate de un şofer, un poliţist i-a cerut „parola” când încerca să intre în Târgovişte.

 

Poliţist: „Domnu' şef, în parcare vă rog”.

Şofer: „Dar de ce, nu putem să trecem?”

Poliţist: „Nu, pentru că nu aveţi tichet şi nu ştiţi nici parola”.

Şofer: „Ce tichet? Despre ce tichet vorbiţi? Şi ce parolă?”.

Poliţist: „Uitaţi, cum are colegul din spate, pe parbriz. Mi se confirmă prin staţie, vă rog scoateţi maşina în afara părţii carosabile”.

Şofer: ”Domnu', vorbiţi serios? Despre ce parolă e vorba? Să intri în oraş e nevoie de parolă?”.

Poliţistul îl întreabă la un moment dat pe bărbat dacă merge la miting, iar acesta îi răspunde că merge la un meci de fotbal. Poliţistul continuă să îi spună şoferului să lase maşina, pentru că „tronsonul de drum e blocat”, moment în care şoferul întreabă „pentru cine, pentru Dragnea?”, iar agentul îi răspunde că este vorba despre un miting organizat.

La finalul înregistrării şoferul îl întreabă pe poliţist „copiii dumneavoastră ce o să zică, că v-aţi vândut sufletul pentru partid?”, iar agentul îi răspunde că nu şi-a vândut nimic, este de serviciu.

În replică, reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au precizat că Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a luat o serie de măsuri pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă şi fără incidente a manifestării publice din municipiul Târgovişte, ca urmare a solicitării organizatorului evenimentului şi în concordanţă cu legislaţia în vigoare.

„Potrivit prevederilor Legii nr. 60 din 1991, structurile de poliţie si jandarmerie au obligaţia de a asigura protecţia participanţilor şi de a stabili împreună cu organizatorii măsurile ce trebuie luate pentru desfăşurarea adunărilor publice declarate, în condiţii de deplină ordine. Organizatorul manifestărilor publice are de asemenea o serie de responsabilităţi legale în ceea ce priveşte protecţia participanţilor şi desfăşurarea evenimentului în condiţii de siguranţă. Pentru participanţii la miting a fost stabilită de către organizator şi avizată de autorităţile locale, ca la orice manifestare publică, o zonă în care, pe perioada desfăşurării evenimentului, să poată staţiona autoturismele cu care aceştia au făcut deplasarea. În acest context, având în vedere numărul mare de participanţi, organizatorul activităţii publice din municipiul Târgovişte a luat decizia de a institui o parolă, pentru a facilita accesul autovehiculelor în această zonă, nu în oraş. Restricţiile de circulaţie au fost stabilite în cadrul şedinţei organizate pentru avizarea adunării publice”, arată Poliţia Dâmboviţa.

Potrivit acesteia, oamenii au fost informaţi în timp util cu privire la străzile unde circulaţia va fi închisă, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a transmis o serie de recomandări preventive.

„Adunarea publică a fost autorizată de Primăria Municipiului Târgovişte, iar poliţiştii şi efectivele de jandarmi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Facem precizarea că traficul pietonal nu a fost restricţionat, iar riveranilor li s-a permis accesul cu autoturismul”, adaugă Poliţia.

 Vezi video pe Mediafax

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.