Reteaua Corect
Marius Ghilezan

Ozenismul – noul șiretlic al Diavolului

Scris de Marius Ghilezan in 18 septembrie 2023 la 14:10, in Social. 450 vizualizari Intra in discutie Taguriozenism, OZN, uap shortlinkhttp://crct.ro/nBVA

Diavolul progresist pregătețte un alt șiretlic. După plandemie și război, acum e rândul unei alte drăcovenii: UAP, noul nume dat OZN-urilor.

Vor curge râuri de slavă, triliarde de megaocteți, idei crepusculare, fel de fel de analize și comentarii despre grozăvia unei lumi necunoscute.

NASA a publicat recent un Raport de 33 de pagini despre studiul OZN-urilor. Raportul poate fi citit integral, în limba engleză, aici.

Mumie prezentată în Parlamentul din Mexic. Unii susțin că e compusă din mai multe bucăți de om.

Parlamentarii mexicani s-au uitat cu maximă mirare la o creatură ce li s-a arătat. Au ascultat mărturii că “nu suntem singuri” în univers şi au văzut presupuse rămăşiţe ale unor fiinţe non-umane, în cadrul unei audieri extraordinare, nu ordinare, care a marcat primul eveniment dedicat OZN-urilor organizat în Congresul ţării latino-americane, relatează Reuters.

Alți bani, altă distracție…

Ciudat e că în același timp, NASA a publicat date dintr-un raport – care fie vorba dintre noi, nu spune nimic – că ”studiul OZN-urilor va necesita noi tehnici științifice, inclusiv sateliți avansați, precum și o schimbare în modul în care sunt percepute obiectele zburătoare neidentificate.” Ați priceput? Alți bani dați de Congres și aruncați pe fereastră.

Omenirea s-a săturat de plandemie, de războiul din Ucraina și acum au inventat o nouă temă, care să înfricoșeze lumea: extratereștrii.

Foto: Pixabey

Cu ce scop a dezvăluit Agenția spațială a SUA aceste concluzii? Cică cercetătorii s-au aplecat spre studierea unor date privind OZN-urile.

În raportul de 33 de pagini, o echipă independentă comandată de NASA a avertizat că percepția negativă din jurul OZN-urilor reprezintă un obstacol în calea colectării de date, zice un UM de presă.

citește și: Care mai e prețul libertății azi?

Cică preocupările din domeniu sunt maxime. Oficialii zic că ar trebui să luptăm împotriva conspirației UFO. Pe bune? Mai suntem zdraveni la cap? Asta e principala preocupare a planetei? Te doare bila și ți se crucește sufletul! Ni se ordonă să punem umărul la reducerea stigmatului în jurul a ceea ce numește UAP-uri (OZN-uri, n. red.), sau fenomene anormale neidentificate.

“Vrem să schimbăm percepția despre UAP-uri, de la senzaționalism la știință,” a declarat Bill Nelson, administratorul NASA, potrivit Associated Press.

El a promis o abordare deschisă și transparentă.

Diavolul vrea lucrurile să fie cât mai mici

Există o mentalitate. Cu toții ne distrăm cu Indiana Jones în Amazon și găsirea Craniului de Cristal, așa că există mult folclor. De aceea am intrat în arenă, pentru a încerca să intrăm în acest domeniu din punct de vedere științific.” – a spus el, potrivit The Guardian.

Diavolul se ascunde în detalii. Undeva, pe la mijlocul raportului, se spune că publicul trebuie implicat. Păi, și dacă nu vrem? Ce ni se face? Ce pățim, noi nedușii în ispita OZN-ismului?

Planul de a recruta publicul este una dintre recomandările cheie din raportul de 34 de pagini, întocmit de o echipă de 16 experți, numiți anul trecut, pentru a studia timp de mai multe luni fenomenul UAP și veridicititatea datelor din jurul acesteia.

Raportul sugerează că un sistem de crowdsourcing, cum ar fi aplicațiile open-source bazate pe smartphone-uri, ar putea fi utilizat pentru “a colecta date imagistice și alte date de senzori de smartphone de la mai mulți cetățeni observatori, ca parte a unui efort mai amplu de a colecta mai sistematic rapoarte publice privind PAU”.

Stați ușor! Să nu amețim!

Publicul trebuie implicat. Zic celeștii. După ce am căutat prin parcuri pokemoni, acum ne ducem în pustii, căutând urme de extratereștri? Ce altceva mai bun avem de făcut?

Să uităm problemele reale ale omenirii, grijile de zi cu zi, legăturile cu Dumnezeu, pentru a ne implica într-o nouă luptă: ozenismul.

citește și: Ce șanse are “Blocul democratic,” noua alianță electorală PSD-PNL?

Diavolul a ticluit o nouă luptă. Sesizați? Viața e o permanentă luptă. Asta o știm din manualele de socialism științific. Acum, mintea trebuie ocupată. Să nu existe alte idei, decât cele impuse de Iluminați.

De ce nu se dezvăluie cine e directorul coțcăriei, a mega-înșelăciunii pusă la cale de îngerii întunericului?

Asta ne mai lipsea: interconectarea

Se zice că misiunea nu e încă îndeplinită. Păi, ce mai așteptăm? Să trecem la treabă! V-ați prins? Ne interconectăm cu sateliții și adunăm probe științifice. Noi? Da, noi foștii cititori de literature SF, nu de SF-urile lui Sorin Grindeanu. Marele şiretlic al Diavolului este să se spună despre el că nu există. Precum în scrierile sfinte, aşa şi pe pământ, acolo unde maleficul stăpân al inelelor statului ascuns a creat fenomenul de ruşinare publică a celor albi, creştini şi heterosexuali, prin Black Lives Matter.

În SUA, unde democraţia se zice că e demult consolidată, o mişcare deloc bonjuristă, de-a dreptul malefică, a provocat iadul în societate şi l-a afişat în toată splendoarea sa. Vă mai amintiți?

Magazine vandalizate, poliţişti bătuţi, huligani urlând pe străzi compun de câteva săptămâni faţa hâdă a prea plinului de libertate. La indigo, acţiunile au apărut şi în Germania.

OZN sau UFO – tot un drac

Dacă s-a pierdut ceva în societatea americană e credinţa în Dumnezeu. Astfel, Diavolul s-a amuşinat în reliefuri sociale şi în pegra societăţii, ajunsă savant în chip de salvatori, aveam să scriu într-un comentariu de la acea vreme.

Să repetăm! În octombrie 2022, şaisprezece oameni de ştiinţă din medii diferite au primit sarcina de a ajuta NASA “să tragă concluzii ştiinţifice despre ceea ce se întâmplă pe cerul nostru.”

Un OZN este un obiect sau un fenomen „observat în atmosferă, a cărui natură nu este cunoscută sau recunoscută de martori.”

Apariţia lor este adesea asociată cu ideea de viaţă extraterestră, dar „nu există nicio dovadă că OZN-urile sunt de origine extraterestră,” după cum a subliniat în repetate rânduri agenţia spaţială americană. Păi, și atunci? De ce ne pierdem în detalii? Ne iau de proști, ca să ne ocupe timpul.

VOCILE LUMII

PRO TV

”Agenţia spaţială americană a organizat la începutul lunii iunie, la Washington, prima sa conferinţă despre OZN-uri. Ea a prezentat o înregistrare video cu unul dintre aceste obiecte neidentificate, în formă de sferă, care a fost filmat deasupra unui sat din Orientul Mijlociu.

În cadrul audierii de săptămâna trecută, referitoare la FANI, acronimul spaniol pentru ceea ce în mod obişnuit se numeşte acum Fenomene Anomale Neidentificate (UAP), politicienilor le-au fost arătate două artefacte despre care jurnalistul mexican Jaime Maussan, un vechi pasionat de OZN-uri, a afirmat că sunt corpurile unor extratereştrii.

Specimenele nu au nicio legătură cu vreo formă de viaţă de pe Pământ, a declarat Maussan, conform Pro tv.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.