Reteaua Corect

ONU face chetă pentru Bahamas după Uraganul Dorian

Scris de newsreporter in 14 octombrie 2019 la 08:19, in Social. 21 vizualizari Intra in discutie Taguri10 milioane de dolari, apel, Bahamas, onu, uraganul dorian shortlinkhttp://crct.ro/nv7B

ONU lansează un apel pentru strângerea a 10 milioane de dolari cu scopul refacerii regiunilor din Bahamas afectate de Uraganul Dorian, scrie HotNews.ro.

Organizația Internațională pentru Migrație (IOM) a lansat un apel pentru 10 milioane de dolari cu scopul de a asista Bahamas, în timp ce țara continuă să își revină de pe urma dezastrului provocat de Uraganul Dorian, cu o lună în urmă, scrie UN News.
Fondurile vor susține operațiunile IOM legate de coordonarea și managementul campusurilor, furnizarea de adăpost și produse non-alimentare și de evacuări în caz de urgență, până în aprilie 2020.
"Uraganul Dorian a cauzat dezastre extinse pe insulele Abaco, de la Marsh Harbour până în Nord și Grand Bahama; de la Pelican Point la est de McLean’s Town; lăsând în urmă infrastructură distrusă, înfundată cu dărâmături de la casele distruse, bunuri domestice, vehicule și resturi naturale, precum copaci scoți din rădăcini de furtună", a declarat ofițerul IOM Nazif Aliu.
Uraganul Dorian a lovit Bahamas pe 1 septembrie. Pe lângă distrugeri, furtuna de categoria 5 a cauzat 61 de decese, în timp ce peste 600 de oameni sunt încă dați dispăruți. IOM a deschis două birouri în Bahamas - unul în capitală, Nassau, iar altul pe insula Abaco. Planul include și un al treilea sediu, în Grand Bahama.
Organizația susține deja țara prin granturi de la Statele Unite și prin Fondul Central pentru Ajutor de Urgență al ONU, adică aproape 2 milioane de dolari din suma totală solicitată. Autoritățile din Bahamas au cerut formal celor de IOM să le ajute în relocarea cetățenilor refugiați în SUA, în urma evacuării lor din timpul furtunii.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.