Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Omul Negru al Zilei, Cornel Nistorescu. „El se jură că nu fură, da-i la Coldea-n bătătură!”

Scris de Cozmin Gusa in 30 noiembrie 2023 la 11:20, in Social. 614 vizualizari Intra in discutie TaguriColdea, cornel nistorescu, omul negru al zilei, sri shortlinkhttp://crct.ro/nCho

Cornel Nistorescu se simte grav avariat prin dezvăluirea relațiilor sale cu rețeaua Coldea, respectiv prin relatarea accidentelor din conferința sa de la Miercurea Ciuc, de alaltăieri, anume cearta sa cu Aurelian Pavelescu și incidentele provocate de către perechea lui Șoșoacă, durduliul Silvestru Șoșoacă. De negat nu poate să nege Nistorescu nimic din ceea ce am spus, pentru că intrarea Cotidianului în rețeaua oamenilor lui Coldea este consemnată în documente publice, iar scandalul cu Pavelescu sau cel jegos cu Silvestru Șoșoacă a fost recunoscut de către toți participanții la conferință. Problema lui pare banală pentru opinia publică, dar lui Nistorescu, prieteni goldiști, prin dezvăluirile pe care le-am făcut îi este avariată puternic credibilitatea, respectiv îi sunt stricate aranjamentele pe care le-a ticluit, anume acelea de aducere în siajul rezerviștilor Statului Paralel a unei colecții de personalități publice prestigioase, printre care și Andrei Marga.

Corneluș acționează deci cum am zis în titlu: „el se jură că nu fură, da-i la Coldea dar în bătătură”. Aseară, a publicat Nistorescu, ca răspuns la ce acuz eu, un editorial cu titlul: „Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare”, adică eu. Și zice Corneluș acolo: „Nu  știu cîți urmăresc delirurile politice ale mitomanului de Cozmin Gușă. Pentru cei care mai au nervi ca să-l asculte și să-l creadă trebuie să precizez că toate afirmațiile sale sunt false și se vor niște ‘mușcături mortale’ comise de o ființă infectată cu răutate și cu baliverne”. Deci asta zice Nistorescu despre mine, apoi reia fragmente din editorialul meu de ieri, pe care l-ați ascultat, și face spume la gură privitor la trecutul meu, pe care îl prezintă într-un mod jalnic, ca să dea impresia că aș fi un tip monstruos, încheind așa: „Cît privește intențiile mele de a face un președinte al României ele sunt identice cu ale celor care vor să facă din Gușă un  Sfîntul Petru sau un Confucius. Delirurile, minciunile și nemerniciile acestui personaj sunt nesfîrșite și pot curge ani și ani, cît ține drumul făcut din furnicile ieșite din toate mușuroaiele de pe teritoriul țării noaste și al țărilor europene la un loc”.

Un delir, după cum bine v-ați dat seama. E clar că a fost foarte afectat; e bine să fie foarte afectat, că poate se oprește din aberațiile pe care se încumetă să le întreprindă. Dar ați văzut că Nistorescu nu oferă nicio lămurire valabilă nici despre banii pe care îi încasează, nici despre Coldea, nici despre afaceriștii acestuia ce-i finanțează ziarul Cotidianul și nici legat de felul în care îi prostește pe oamenii pe care i-a chemat la Miercurea Ciuc ca să asiste la cearta lui cu Pavelescu (pe care Nistorescu s-a enervat pentru că acesta nu vrea să-i livreze PNȚCD-ul) sau la huliganismele lui Silvestru Șoșoacă.

În schimb, Nistorescu a recunoscut jurnaliștilor ce l-au sunat că tocmai ce-a finalizat construcția noii sale mari vile de la Deva, ce se adaugă celei din București, din apropierea Arcului de Triumf, respectiv se adaugă și palatului pe care îl deține Nistorescu la Corbeanca (1ha de teren și 1.000 de metri pătrați construiți), palat situat între casele lui Sorin Ovidiu Vântu, de la care Nistorescu a primit terenul, odată cu publicația Cotidianul, ca să știți, și a lui Michael Schmidt, care este amicul său, dar și al lui Klaus Iohannis. Adică, vedeți, Corneluș este „pe barosăneală”, așa cum sunt toți cei prinși în insectarul lui Coldea, niște prizonieri bine răsplătiți pentru măgăriile pe care le execută fără comentarii.

(transcrierea pamfletului „Omul Negru al Zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.