Reteaua Corect

Oferta inedita a Penitenciarul Jilava: Detinutii sa fie folositi la agricultura si constructii

Scris de Alina Olteanu in 09 februarie 2011 la 12:51, in Social. 162 vizualizari Intra in discutie Taguriagricultura, detinuti, jilava, oferta, peniteciar shortlinkhttp://crct.ro/ncHR

Penitenciarul Bucuresti Jilava a anuntat in cadrul unui comunicat de presa ca pune la dispozitie beneficiarilor interesati de forta de munca necalificata, in conditii foarte avantajoase, detinuti pentru agricultura, gospodarie comunala, constructii, transmite Cotidianul.ro. Deasemenea, penitenciarul inchiriaza spatii care pot fi folosite pentru activitati lucrative sau de productie.

Jilava Jilava
Sursa imagine: penitenciaruljilava.ro.jpg

"Penitenciarul Bucuresti Jilava va pune la dispozitie forta de munca speciala (persoane private de libertate), pe perioade de timp determinate (1 -€“ 12 luni) in conditii foarte avantajoase si cu un numar variabil de persoane, in functie de nevoile societatii dumneavoastra. Serviciile noastre acopera o gama diversa de activitati ", se arata in anuntul postat pe site-ul institutiei. Potrivit ofertei penitenciarului Jilava, detinutii ar putea fi folositi la prasit manual, irigat sau recoltat, dar si in alte domenii precum constructii civile, industriale si drumuri sau la curatat parcuri si spatii verzi, precum si la amenajarea si curatarea strazilor. "Serviciile oferite adaptate nevoilor specifice activitatilor pe care le desfasurati, avantajele financiare conferite de neplata unor impozite precum si sistemul de lucru simplu (contract de colaborare, facturi si situatii de lucrari, etc) sunt argumente solide care sprijina alegerea unitatii noastre ca partener pe termen lung pentru societatea dumneavoastra", se mai arata in oferta.

Comunicatul penitenciarului precizeaza ca relatii suplimentare privind aceasta oferta pot fi obtinute la sediul unitatii din strada Sabarului 1, comuna Jilava, judetul Ilfov, telefon 0214570181, fax 0214570164, 0742103941, 0757087957, cmicu@dgp.ro., mai aminteste Cotidianul.ro.

 

1.

Sindicalistii din Penitenciare impiedicati sa intre in institutie, pe motiv ca se face dezinsectie

Publicat in 22 octombrie 2010 la 09:44

Un conflict spontan a izbucnit, vineri dimineata, intre sindicalistii din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si conducerea institutiei. Oamenii nu au fost lasati sa intre in cladire pe motiv ca se face dezinsectie.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.